Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo je na akciji u Mulleru, po 11 kn rola, mislim da mi je trebalo 2 ili 3 role (izračunaš prema visini i broju knjiga), jednostavno je, samo traje.
    cek, jel to moras krojiti i ljepiti i biti uredna, precizna i pazljiva?

da odmah prekrizim ako je odgovor na ovo sve: DA

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

odgovor na sve ovo je DA
    ima ih za kupiti u NN,konzumu,pretpostavljam i na drugim mjestima sa školskom opremom
    ja sam ih znala naći i za 6 kn pa kupim više

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

Pa sad... ja nisam narocito uredna i pazljiva, ali vec sest godina zamatam djeci knjige tako jer su mi se ostali nacini zamatanja pokazali neodgovarajucima - omoti se poderu, a knjige raspadnu. Kupim foliju u Mercatoru (imam dojam da je ta malo deblja od one iz Profila, ali ne mogu tvrditi da je zaista tako). Imam vec rutinu i sluzim se ravnalom kad ravnam foliju na korice, ali tako omotane knjige izdrze po 2 skolske godine (v. godine rodjenja djece - mladji naslijedi knjige) i zadovoljna sam. Pretjerana urednost i preciznost nije bitna, jedino treba paziti da se ne naprave bas veliki mjehuri zraka, ali i tome se moze stati na kraj iglom.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sad... ja nisam narocito uredna i pazljiva, ali vec sest godina zamatam djeci knjige tako jer su mi se ostali nacini zamatanja pokazali neodgovarajucima - omoti se poderu, a knjige raspadnu. Kupim foliju u Mercatoru (imam dojam da je ta malo deblja od one iz Profila, ali ne mogu tvrditi da je zaista tako). Imam vec rutinu i sluzim se ravnalom kad ravnam foliju na korice, ali tako omotane knjige izdrze po 2 skolske godine (v. godine rodjenja djece - mladji naslijedi knjige) i zadovoljna sam. Pretjerana urednost i preciznost nije bitna, jedino treba paziti da se ne naprave bas veliki mjehuri zraka, ali i tome se moze stati na kraj iglom.

ovako i ja
    to je samoljepljiva folija,iskrojim ju malo veću od knjige,polako odljepim početak i zaljepim na knjigu i onda s velikim ravnalom lijepim a istovremeno skidam onaj papir na koji je folija zaljepljena
    za one koji ne kuže to izgleda kao samoljepljiva tapeta samo tanje i prozirno.i ne ostanu mi mjehurići.Moj sin je picajzla i mora biti uredno.I knjige su mu i na kraju godine kao nove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •