Nastavlja se priča iz vrtića s nošenjem tekućeg sapuna, papirnatih ručnika, plastičnih čaša...
toga niti prije nije bilo samo što se nije tražilo da roditelji nose, nego smo se snalazili sami
ja u osnovnjaku sam uvijek nosila svoje maramice na WC, a o sapunu smo mogli samo sanjati
kakve čaše za vodu, pili smo iz direktno iz pipe na lavabou, a ruke brisali u hlače
toga niti prije nije bilo samo što se nije tražilo da roditelji nose, nego smo se snalazili sami
ja u osnovnjaku sam uvijek nosila svoje maramice na WC, a o sapunu smo mogli samo sanjati
kakve čaše za vodu, pili smo iz direktno iz pipe na lavabou, a ruke brisali u hlače
Ha čuj, istina je to kaj veliš, al' sam mislila da smo napredovali u zadnjih 30 godina po tom pitanju.
Mislim, WC papir i sapun za pranje ruku spadaju u najosnovnije higijenske potrepštine, kaj ne?
Mislim, WC papir i sapun za pranje ruku spadaju u najosnovnije higijenske potrepštine, kaj ne?
naravno da jesu, ali eto tako je kako je
ja sam sretna da nam je škola u super stanju (jedan novi dio je sad friško nadograđen) i da nam se ne urušava strop ko ovim siročićima u Splitu, a za sve drugo ću se prilagoditi