Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš.

Nastavlja se priča iz vrtića s nošenjem tekućeg sapuna, papirnatih ručnika, plastičnih čaša...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš.

Nastavlja se priča iz vrtića s nošenjem tekućeg sapuna, papirnatih ručnika, plastičnih čaša...
    toga niti prije nije bilo samo što se nije tražilo da roditelji nose, nego smo se snalazili sami
    ja u osnovnjaku sam uvijek nosila svoje maramice na WC, a o sapunu smo mogli samo sanjati
    kakve čaše za vodu, pili smo iz direktno iz pipe na lavabou, a ruke brisali u hlače

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    toga niti prije nije bilo samo što se nije tražilo da roditelji nose, nego smo se snalazili sami
    ja u osnovnjaku sam uvijek nosila svoje maramice na WC, a o sapunu smo mogli samo sanjati
    kakve čaše za vodu, pili smo iz direktno iz pipe na lavabou, a ruke brisali u hlače

Ha čuj, istina je to kaj veliš, al' sam mislila da smo napredovali u zadnjih 30 godina po tom pitanju.

Mislim, WC papir i sapun za pranje ruku spadaju u najosnovnije higijenske potrepštine, kaj ne?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Mislim, WC papir i sapun za pranje ruku spadaju u najosnovnije higijenske potrepštine, kaj ne?
    naravno da jesu, ali eto tako je kako je
    ja sam sretna da nam je škola u super stanju (jedan novi dio je sad friško nadograđen) i da nam se ne urušava strop ko ovim siročićima u Splitu, a za sve drugo ću se prilagoditi

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    a za sve drugo ću se prilagoditi
    Ha, morat ću i ja, nema mi druge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •