Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jesu li vam klinci svjesni što ih čeka u 5. razredu? Kakve su navike do sada stekli?

Ova moja ne pokazuje želju za boljim ocjenama, zadovoljna je četvorkom iz 3 glavna predmeta. Nije četvorka loša, da se razumijemo, ali nedostatak interesa kod nje mene muči. Jer od sada pa nadalje bit će sve gore, sve teže.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu li vam klinci svjesni što ih čeka u 5. razredu? Kakve su navike do sada stekli?

Ova moja ne pokazuje želju za boljim ocjenama, zadovoljna je četvorkom iz 3 glavna predmeta. Nije četvorka loša, da se razumijemo, ali nedostatak interesa kod nje mene muči. Jer od sada pa nadalje bit će sve gore, sve teže.
    Ne želim vas plašiti, ali kao majka s iskustvom vam moram reći da je prelazak u peti razred prilična promjena, da ne kažem šok.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim vas plašiti, ali kao majka s iskustvom vam moram reći da je prelazak u peti razred prilična promjena, da ne kažem šok.
    Ali ne svima mislim da je kod mojeg djeteta taj šok bio pozitivan.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku

.
    Mislim da je skoro u potpunosti svjesna jer ima stariju sestru i vidi koliko ona uci i radi, plus sto zna vec sve price o svim profacima i sta kod kojeg prolazi, a sto ne.... Mislim da joj 5. nece bit sok, odnosno da bi bi joj mogao biti samo pozitivni sok. Jako mu se veseli, nabrijana je vec na par vannastavnih aktivnosti koje su moguce tek od 5. razreda a ona slini za njima i tak...
    A i ja sad vec znam sto me ceka, tako da sigurno necu histerizirat kao kad je starija isla u 5. LOL
    A radne navike - nema ih LOL Do sad je prolazila s 5.0 bez da prstom mrdne. Snalazit ce se kako zna. Mozda nece trebat ni u 5. prstom mrdnut

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •