-
Ma sve smo to vec pokusavali...i u informativku da pise, i da si stavlja post it blokice u bojama....al na kraju ispadne da se njemu nista od toga ne da ili ne napravi ili zaboravi.
Ne ide vise na selu u skolu. Al imaju svaki dan ujutro. A on ne voli radit nista za skolu odmah kad dode doma, nego se oce malo odmorit i to mi je ok. Nije da on nema vremena. Al sve u vezi skole mu je tlaka i odgadanje i brljanje. Jos je jako zaigran i voli se podruziti s deckima i igrati sam doma.
Najvise prigovora je da je odsutan mislima ili nezainteresiran ili da prica. Prosli tjedan ga je profa iz matematike izvela van i pitala u cemu je problem pa je rekao da su mu ti zadaci predosadni, dala mu je teze zadatke. Ali sad bi trebao dobit cistu peticu iz testa, a to vec dugo nije (da rijesti sto posto tocno). Pitam se cemu onda ti tezi zadaci ako ni lakse ne moze hendlati, ocito ni to nije rjesenje.
Ne bi ga makla ni iz glazbene ni sa sporta. Nije da nema vremena, nego ima otpor prema svemu u vezi skole. Ne treba mu sat, dva da spremi torbu, a danas je opet zaboravio knjigu iz glazbenog, to traje sekundu, sta bi dobio s tim da ima pol sata za spremanje torbe.
A da se ja petljam u skolu isto ne voli. Ne daj boze da rjesavamo nesto iz radne jer sta ce reci uciteljica ako to bude napisano i takve stvari. Zacarani krug...
Ne znam, malo sam oduzila, al fakat sam frustirana tom skolom...idem sad do skole odnest mu knjigu iz glazbenog, hvala bogu da sam danas ujutro slobodna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma