Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, ovo s prepisivanjem s mobitela je ok ako se ne stigne ponekad , ali recimo kod mojeg profačica ne uspije sve napraviti kaj je planirala, pa im mejlne nešto -duže od vde strane, pa opet ima prepisivanja pol sata -sat više nek bi trebo.

kaj se tiče slanja zadaće kod malih klinaca to ne pali ( mali su meni do 6-7 razreda) svatko će napisati 10000 put hi, ho,. ha, a nitko neće napisati kaj je za zadaću. Kod većih to pali ili pali kod mojeg velikog, čak i slanje nekih rješenja i slično.
    Moj E. ima dozvolu da uvijek poslika ploču, ali ne treba mu uvijek. On to radi od mhm šestog osnovne??? Ne znam, otkad je dobio neki samsung koji mu je bio ok za slikanje. (Nakon toga je doderao jedan Sony, a sad ima neki treći - više ne pratim.) Uglavnom dosta dugo. Ne iz svakog predmeta, samo matematika i hj. Sad ponekad stručne predmete tako uslika, ali shvatio je i trudi se koliko može. Njemu nije problem brzina nego baš prepisivanje s ploče. Na sreću, toga ima sve manje, dobivaju pripreme na e-mail. Spasio se.

Ont. ne treba dijete uslikati gradivo s ploče, dovoljno je da roditelj dogovori s profesorima da mu daju materijal.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.11.2017. at 11:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •