Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
To je još jedna od stvari koja ovisi o razrednici. Kod moje ja vidim da imaju grupu iz koje se nikoga ne izbacuje, u kojoj su svi admini, u koju se svakoga prima, a koja služi za rezmjenu informacija o školi, zadaćama i slično.
I za druge stvari, jasno, ali prvenstveno za zadaće i informacije o školi. I mislim da je razrednica u tome imala prste, tj. da im je ona naredila da kreiraju takvu grupu.
Sigurno je razrednica imala ulogu u tome, jer imam doma suprotan primjer. Imaju razrednu grupu u kojoj je i raska, i tamo nitko ništa ne piše, i uopće, imaju vrlo lošu komunikaciju s razrednicom. I, naravno, razrednu grupu bez raske, gdje chataju o updateima na igricama ili se bezveze prepucavaju, a svako toliko netko zavapi: "Kaj treba sutra za likovni?" "Kaj pišemo iz engleskog?" "Tko će se sutra javiti geografiju?" - ta pitanja u pravilu ostaju bez odgovora

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
Al u grupi je cesta disperzija odgovornosti pa smo mi doma primijetile da je nekad ucinkovitije pitati nekoga osobno da ti posalje.
Ovako je i kod nas. Moj tako rješava gradivo kad izostane iz škole, a vidim da i često njega pitaju da pošalje što je za zadaću. Ali to ne na grupi, nego ga pitaju putem sms-a.