Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad smo kod mobitela... Moram joj pod hitno nekako ukinuti sve moguće aplikacije. Iako koristi samo wtsp. Doduše, da joj i ukinem sve, ostaje joj kamera pa se s time glupira. Kad je ujutro sama doma, sigurna sam da joj je pažnja u komi jer si mob stavi pored sebe na stol (vidim kad joj pošaljem poruku u wtsp da ju isti tren otvori). Moje inzistiranje da ga ostavi u npr. boravku može i ne mora imati efekta, prije bih rekla da nema. Mislim da je potrebno ful ukidanje moba, odnosno da za potrebe zvanja koristi neki bezvezni (ne smartphone) koji doma glumi fiksnu liniju.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo kod mobitela... Moram joj pod hitno nekako ukinuti sve moguće aplikacije. Iako koristi samo wtsp. Doduše, da joj i ukinem sve, ostaje joj kamera pa se s time glupira. Kad je ujutro sama doma, sigurna sam da joj je pažnja u komi jer si mob stavi pored sebe na stol (vidim kad joj pošaljem poruku u wtsp da ju isti tren otvori). Moje inzistiranje da ga ostavi u npr. boravku može i ne mora imati efekta, prije bih rekla da nema. Mislim da je potrebno ful ukidanje moba, odnosno da za potrebe zvanja koristi neki bezvezni (ne smartphone) koji doma glumi fiksnu liniju.
    Ima ti ovo smisla.
    Jedna moja poznanica je ukinula kćeri mobitel iz istog razloga.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ima ti ovo smisla.
    Jedna moja poznanica je ukinula kćeri mobitel iz istog razloga.
    Bome smo i mi imali takvih faza. Bez mobitela, bez računala i bez televizije. Na dulje vrijeme. Jer ekrani jako razaraju pažnju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •