Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kuhinja u L ili od zida do zida?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Kuhinja u L ili od zida do zida?

Što vam se pokazalo boljim? Što se tiče prostora mogu svakako, sad imam u L, ali nova me više vuče od zida do zida. Ta bi svakako i manje koštala jer je manja. Ova sad mi je velika i sve mi stane, al opet ako se stavi manje, a većih elemenata dobije se prostor
    Od zida do zida imam 3 metara i visine i dužine, prostorija je povezana s dnevnim boravkom, nema zida

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam ih mislim koristila sve - ravnu, L, U i nasuprotnu i čini mi se da je puno bitniji raspored elemenata nego sam izgled kuhinje.

Sad sam u ravnoj, ima možda malo više šetanja nego u kutnoj.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja ko i trampolina,iskoristila bih u kuhinji svaki centimetar jer mi uvijek kronično fali prostora,a u kuhinji moram imati dovoljno prostora i najbinija mi je radna površina koju u 3 m ne bih imala..

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Inače nisam obožavatelj "proširenih" kuhinja (kuhinja + blagovaonica + dnevni boravak) iz nekih svojih osobnih razloga... No, silom prilika imam takav prostor.
    Trenutno mi je kuhinja u U, odn. L + šank i moram priznati da mi je to najbolja kombinacija jer sam iza tog pulta nekako zaštićena kad dođu gosti. Onako, osjećam se baš kao domaćica. Ne vide što im stavljam u čaše iza pulta Prije sam se uvijek osjećala nekako izloženo.

A da ne spominjem koliko je to više radne plohe... Ako iz nekog razloga ne želiš stavljati gornje elemente, treba ti i skladišnog prostora. Osobno, najgori su mi duboki ormari jer je to opet neiskorišten prostor. Iza obično staviš stvari koje manje koristiš, a onda ih još rjeđe koristiš jer su ti nedostupne. Na kraju se postavlja pitanje jesu li ti te stvari uopće potrebne.

Nije pitanje, ali imam još jednu opasku... U ovim modernim kuhinjama oduševljavaju me niže police - visina čaše ili šalice plus još malo, a ne ono kak je prije bilo - staviš čašu i onda imaš još duplo toliko praznog prostora s kojim ne možeš ništa...
    Doduše, najviše mi se sviđaju velike duboke ladice u koje staviš i tanjure i čaše i šalice... Ah, skrenula sam s teme...
    Posljednje uređivanje od mishekica : 19.11.2012. at 14:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •