Cure jel netko dojio dok je pio antidepresive?
Cure jel netko dojio dok je pio antidepresive?
Ellice, trebala bi se konzultirati s lijecnicom koja ti ih zeli prepisati.
Naime, koliko ja znam iz price sa svojom sestrom, psihijatricom, antidepresivi ne idu uz dojenje.
Medjutim, ako se ne radi o nekom stanju od ranije, koje zahtijeva nastavak lijecenja ili PP psihozi, nego PPD-u ili jacem baby bluesu, moguce je uz nadzor lijecnika probati s vecim kolicinama caja od zob trave (podize raspolozenje) ili tinkturom, ako je uspijes pronaci, ili tinkturom kantariona. Zob trava je sigurna tijekom dojenja, a za kantarion se pojavljuju i ona opcenita upozorenja da ga se ne koristi u trudnoci ili dok dojis, jer nema dovoljno istrazivanja napravljenih na takvim skupinama zena. U svakom slucaju, treba odvagati koristi i potencijalne stete. U suradnji s lijecnikom, svakako.
Nisam dovoljno dobro objasnila sory,ja pijem seroxat od 20mg,a radimo na bebi ,pa skupljam informacije.
ellica, majuška je napisala kako nije mogla piti Seroxat u trudnoći ali joj je doktor dao zamjenu - Zoloft.
(Topic Xanax, Prozac i sl. u trudnoći)
Sigurno te prati neki lijecnik, obavezno razgovaraj s njim i sad, dok jos nisi trudna.
Sretno!
Posljednje uređivanje od BusyBee : 07.01.2013. at 22:18
U trudnoći da, a tokom dojenja ne, bar tako su i psihijatar i pedijatar rekli mojoj prijateljici.
Kak sam ti i napisala u pp - Seroxat ne u trudnoći i ne u vrijeme dojenja
Javi se na pp ako želiš nakon što porazgovaraš sa doktoricom
sretno!
Ellice, za doziranje, vrstu lijeka i nacin na koji ces nastaviti terapiju tijekom trudnoce i dojenja, nemoj se informirati na forumu.
Ovdje mozes cuti kakva su iskustva imale druge zene u slicnoj poziciji, ne i sto ti trebas napraviti.
Javi se lijecniku/ici koji ti je propisao terapiju i koji te (nadam se), prati. Prije trudnoce. Kako bi eventualno promijenila terapiju i ranije i imala vremena (i lijecnik) fino ustimati dozu i pratiti kako reagiras na lijek.
Ma naravno nisam ni mislila raditi ništa na svoju ruku.Htjela sam samo čuti iskustva žena koje su to prošle.Danas sam bila kod svoje psihijatrice i rekla mi je da se seroxat ne preporuča u trudnoći,skidam se sa seroxata polako i prelazim na prozac,tako mi je rekla.S njim mogu navodno i dojiti.