Citiraj sorciere prvotno napisa
ruby - da li bi tvoje razmišljanje bilo drukčije da si se prvo srela s bioenergijom, i imala takva pozitivna iskustva?

"većina" bioenergetičara - to je poopćavanje. koliko je to u brojkama??

zašto je bolje postati reikist?

tko je još (osim tvoje učiteljice) rekao da da ti ljudi nikad ne dođu po drugi stupanj? da li je to činjenica ili njeno razmišljanje?

itd... (ovo sad ja pokušavam trenirati meta model jezika )

svatko od nas ima nešto što mu je draže, ili prihvatljivije - ali to ne znači da je to bolje od nečeg drugog.
Bila sam kod bioenergetičara par godina prije nego sam se susrela s reikijem. Imala sam tumor na dojci, vrlo mlada. Bio je dosta velik i on ga nije otklonio, ali izmjenio mu je oblik, pa su se doktori čudili šta se dogodilo. Na kraju sam opet morala na operaciju.
Bioenergetičar kod kojeg sam bila je jako poznat, čak je izlazio u novinama.
Razlika između bioenergije i reikija iz mog iskustva je ogromna! Reiki je puno jača, puno usmjerenija energija i čini mi se da u jednom tretmanu napravi što bioenergija u deset. To je činjenica koju sam sama iskusila.

Bolje je postati reikist jer ti stupnjevi ostaju do kraja života i možeš sama sebi pomoći, ne trebaš tražiti nekog drugog. A i kod inicijacije ti se otvaraju sve čakre, koje se inače tijekom života polako zatvaraju. Reikistima su stalno otvorene i ulazi veća količina energije iz okoline.
Ne znam koliko sam bila jasna .

Ovo za drugi stupanj sam čula samo od svoje učiteljice, tako da to možda je, možda nije činjenica. Trebalo bi pitat još nekog učitelja.