to radi svako ko ima malo soli u glavi i ljubavi u srcu...AdioMare prvotno napisa
npr. svaki put kad podragamo svoje dijete iz ljubavi - radimo UPRAVO to...
SAMO mozda malo manje svjesno i mozda je ta ljubav ipak malo uvjetovanija... ovisno od slucaja do slucaja, naravno... opravdani izgovor moze biti - 'ta ljudi smo!'...![]()
negiranje moze zvucati kao: ' ne, ja volim sve ljude kao svoje vlastito dijete'...![]()
sto govori puno o tome koliko je soli u glavi imao isus i koliko ljubavi prema ekipi koja je fizicki patila...
ali i govori, na zalost, koliko mnogo onih koji se kunu u njegovo ime (a djela koja je on radio ako vide da ih drugi rade osudjuju) to imaju u manjoj mjeri...
frendica mi je rekla kako joj je njezina baka, deklarirana vjernica u isusa, iskreno odgovorila kad su pricale o cudima koje izvodi jedan indijski svetac - sai baba... rijecima je bacala drvlje i kamenje po tom covjeku kao nekoj opasnosti za religiju i vjeru (u njenoj glavi)... rijeci kao sotona, sarlatan, zavodnik masa na pobunu protiv ovog divnog duhovnog poretka itd.
frendica ju pita: 'pa dobro po tome bi onda ti bila medju onima koji bi bacali drvlje i kamenje na isusa ( i njegove sljedbanike) da si rodjena u to doba...'
baka je iskreno odgovorila:'hm, da, izgleda da bi...'
mim, ovo sto si za osudu napisala skroz stoji...
zanimljivo da meni kao nevjernici vulgaris tek iz tvojeg (kon)teksta samo ime isusa - ne zvuci kao bogohuljenje niti mi se cini uzaludno izgovoreno/napisano... zvuci vise kao djelo nego kao prazna prica...
nije ni cudo da imas natprosjecnu sposobnost iscjeljivanja...![]()