bas to...mim prvotno napisa
samo jedna od tehnika koja potice razvoj tog dara...
meni konkretno nije nista inicijacija posebno dala... (btw. isto sam ju dobila besplatno prije desetak godina u zagrebu od jedne majstorice)...
ali kako razvijam tu svoju sposobnost vidim da mi je inicijacija upravo na to htjela ukazati...
sad razvijam laganini davanje 'reikija' na daljinu i opet imam uvide da je to -upravo ono sto sam na inicijaciji naucila - ali tek sad sam inicijaciju primila tj. poklonila ju sama sebi...
sto se naplacivanja tice - vise je novca mama za mene dala svecenicima nego sto cu ja ikad dati bioenergicarima i reikistima (uz najbolju volju)...
no to je nezin put i kad sam stala na svoje noge mogla sam joj lijepo reci 'ne, hvala'...
ali i sto se novca tice - eeeee, tu je energija i moc koja vjernicima jako smeta ako ide u nacine djelovanja koji se njima ne svidjaju... koji nisu po pc-u njihove vjere... i meni je bas zao sto vjernici-iscjelitelji ne uzimaju novac... no ako je to izbor njihova srca (a ne poslijedica krivnje ili osjecaja manje vrijednosti) - znam da im blagostanja nikad nece nedostajati i zbog toga postujem taj izbor...
kao i imenovanja - rijeci su isto moc koju svako ko moc zeli - zeli drzati za sebe... pa mi je isto drago kad nekonvencionalni vjernici ime isusovo koriste prema nahodjenju njihovog srca tj. to ime ih inspirira na nesto sto vide kao dobro djelo i to isto postujem... ime koje posjeduje tako veliku politicku, emocionalnu i duhovnu moc po meni zloupotrebljavaju oni kojiga koriste za (samo)hvalospjeve i govore drugima kako da ga (ne)koriste...
adiomare, samo cu reci - ljubav iscjeljuje... ostalo su tehnike...
svako ko ima malo soli u glavi to zna i osjeti...
a to si (i) ti...
e sad pitanje je zasto si TOCNO ostala povrijedjena tim rijecima... :?