-
dječji krevetić bolnički
Zna li netko gdje bi mogla nabaviti, kupiti ili najbolje posuditi na određeno vrijeme krevetić za bebu kakve imaju u bolnicama? Bilo je dobro dok je bila manja pa je bila na povišenom, ali sada kada sam morala spustiti podnicu na najniže jer se diže na noge mi je problem ovaj naš krevetić. S obzirom na moj problem s GERB-om ne bi se smjela baš saginjati, a pogotovo ne podizati ikakav teret iz tog položaja jer mi se kiselina vraća u jednjak i nagriza ga, zbog dojenja ne smijem koristiti tablete za smanjenje kiseline. Također mi i leđa odoše, još od trudnoće me bile križa, a sada kako je malena poprilično krupna beba postaje sve gore. Dakle onakav krevet kakve imaju u bolnicama bio bi mi spas jer je madrav u visini moga struka, a stranica se da jako spustiti. Ima li tko kakvu ideju gdje tražiti? Još pogotovo da ne košta na kraju puno.
-
A da daš napraviti? Nebi to trebalo biti preskupo...
-
Pa da sigurno možeš dati napraviti...ili da se nadubudno raspitaš po bolnicama imaju li viška....
-
-
Ma i meni je palo na pamet da dam napraviti. Ovi u Panon-trade-u traže 12.500,00 kn za krevetić, to mi je puuuunoooo preskupo.
-
neznam....da nazoveš neki od dječjih domova pa pitaš da li imaju i da li bi htjeli napraviti zamjenu- ti njima ovaj tvoj kinderbet a oni tebi takav.... ako je moguće.... vjerovatno su oni dobili neki stariji iz donacija (a ti si ga samo prefarbaš) a sigurno bi im bilo ljepše dobiti novi kinderbet..... neznam, lupam na pamet
-
bolje nekog pitaj da ti podigne sve skupa,pa dole montažno napravi nešto recimo za igračke ( ako ima mjesta za otvaranje, to kod mene se ne može napravit jer između kreveta i kimbača ima ravno za proč)
-
Moj kinbač nema pomičnu stranicu pa ne znam kako bi se mogao prilagoditi i podignuti od tla, jer bi mi bilo teško uzimati ju iz krevetića ili stavljati unutra ako već spava ili drijema.