Odgovaram na pitanja:
1.) mozes birati gdje ces roditi dijete.
2.) babicu izabires prije poroda, ona u pravilu dolazi kod tebe, porazgovara s tobom (vama), upoznate se. Dolazi kuci nakon sto rodis, a dalje koliko cesto ce dolaziti ovisi o njoj, ali i o vasem dogovoru. Moja je meni dala broj mobitela ako mi nesto zatreba, i sve u svemu, bila je divna. Jedino, ja sam znala koja je zaduzena za moj dio grada, i trazila sam drugu (za koju sam znala da je super). Znaci, popricaj sa susjedama, vidi kako je to kod tebe.
3.) in my book, nisi razmazena, ali krevet u radjaoni je onaj koji jest (nema mjesta za muza), a priguseno svjetlo... Hm, ovisi na osobu na koju ces naici i koliko ce biti spremna izaci u susret tvojim zeljama.
4.) Tecaj za muza - da. Bitan je radi potvrde, koja se predaje na prijemu u rodiliste za porod. No kako je to tvoje 3. dijete, je li ti muz vec ranije bio prisutan na porodu? Obicno tatama s vise djece automatski daju potvrdu, bez potrebe da se (ponovo) pohadja tecaj.
5.) bebe imaju krevetice pored mame i spavaju u istoj sobi (osim sto ih odnose na preglede i kupanja).

Drugi ce se vec nadovezati, u svakom slucaju, sretno!