Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: opet novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Da se bodovanje muzičke škole ukida, to se nekako moglo i očekivati (uostalom, nije se to oduvijek bodovalo). Međutim, ovakav način kao što je predložen mi je potpuno besmislen. Pa za upis u umjetničku školu ionako se polaže prijemni ispit, tako da je taj dodatni bod nepotreban detalj.
    S druge strane, vidim u prijedlogu da je itekako razrađeno dodatno bodovanje sportaša, dok se za ostala postignuća boduju samo nagrade na državnim natjecanjima.
    Po mom mišljenju, prijedlog pun rupa, koji neće nimalo popraviti postojeću situaciju, samo je može pogoršati.
    meni to nije ok. odnosno, nije mi ok, ako dijete zavrsi svih 6 razreda glazbene da mu se to ne prizna, i ja bih takvima dala i vise od 1 boda. ono sto se sada dogada je da ljudi masovno ispisuju dijete iz glazbene kad zavrsi 3. razred jer je to dovoljno da zasluzi taj 1 bod. ma ne znam vise ima li ijedna stvar na svijetu koju mi nismo u stanju sj....ti. meni je to profesor u glazbenoj rekao kao opce poznatu cinjenicu i dokazao mi, po n-ti put da sam stvarno s druge planete. to je, naime, prema njemu, kod vecine glavni motiv upisivanja djeteta u glazbenu ako je tome, dakle, stvarno tako, onda nagrada u vidu dodatnog boda (ova) treba ostati ali samo za one koji je zavrse cijelu.
    ako su pak odlucili dodatno motivirati sportase, to mi je ok, ali bojim da kad bi zagrebli povrsinu, ruke bi nam opet bile smrdljive

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sanja48 prvotno napisa Vidi poruku
    meni to nije ok. odnosno, nije mi ok, ako dijete zavrsi svih 6 razreda glazbene da mu se to ne prizna, i ja bih takvima dala i vise od 1 boda. ono sto se sada dogada je da ljudi masovno ispisuju dijete iz glazbene kad zavrsi 3. razred jer je to dovoljno da zasluzi taj 1 bod. ma ne znam vise ima li ijedna stvar na svijetu koju mi nismo u stanju sj....ti. meni je to profesor u glazbenoj rekao kao opce poznatu cinjenicu i dokazao mi, po n-ti put da sam stvarno s druge planete. to je, naime, prema njemu, kod vecine glavni motiv upisivanja djeteta u glazbenu ako je tome, dakle, stvarno tako, onda nagrada u vidu dodatnog boda (ova) treba ostati ali samo za one koji je zavrse cijelu.
    ako su pak odlucili dodatno motivirati sportase, to mi je ok, ali bojim da kad bi zagrebli povrsinu, ruke bi nam opet bile smrdljive
    sanja i meni je to prestrašno i prvi put čujem da bi netko išao upisati dijete u glazbenu iz tog razloga
    kakvi su to ljudi i što je to, ne mogu a da se ne zapitam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •