Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: (kršitelj koda) ad mlijeko

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno (kršitelj koda) ad mlijeko

bok mame, nadam se da ova tema nije zabranjena, ne promoviram AD i mislim da je dojenje daleko najbolje za bebe!
    ali da li je itko od vas koristio ovo mlijeko? naime, moj bebač još sisa (ima 9mj.), no za kašice,rižolino, griz itd. koristim AD. mislim da je bolje to nego kravlje! dosad smo kupovali (kršitelj koda)2 i trajao nam je tipa 3 tj., ponekad bi morali i baciti pola jer bi istekao rok. No u zadnje vrijeme nam sve manje traje kantica, a dosta je skup... vidili smo u mullera ovo mlijeko i prejeftino je nasprem (kršitelj koda)a. kakva su vam iskustva? ima li kakvih nuspojava?

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vidim da ne smijem spominjati ime mlijeka! kako ćete mi onda znati odgovoriti?

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

krsitelj koda 2 i ja koristila za kasice,griz i zo sta kazes ne bi ga potrosila a morala ga bacati...sada sve radim s vodom,a da probas tako? mislim da ne kupujes ad ako dojis? a sve te kasice se mogu radit i s vodom

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vidim da mu moje mlijeko nije dovoljno, već neko vrime preko dana jedva da sisa... uglavnom u zoru i pred spavanja... možda po noći ako zatraži... tako da mu je to malo mliječnih obroka... uglavnom u mullera je to (kršitelj koda) ) pokušat ću biti lukava prejeftino, ali me strah koliko je to mlijeko kvalitetno?!
    Posljednje uređivanje od daddycool : 27.11.2012. at 23:30

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sorry nisam skuzila..ja sam mislila da ti pitas ad za radit kasice...ne bi ti znala odg.kakve je kvalitete nisam mu davala..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sve je to slično. Možeš bebi od 9 mjeseci davati bilo koje mlijeko u kutiji. Za one male, prve mjesece, treba dobro čitati sastav mlijeka, ako mama nema dovoljno svojega.
    U drugoj polovini godine dohrana zauzima svaki mjesec sve više mjesta, pa beba ne ovisi samo o mlijeku kao hrani.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj kukunka prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da mu moje mlijeko nije dovoljno, već neko vrime preko dana jedva da sisa... uglavnom u zoru i pred spavanja... možda po noći ako zatraži... tako da mu je to malo mliječnih obroka... uglavnom u mullera je to (kršitelj koda) ) pokušat ću biti lukava prejeftino, ali me strah koliko je to mlijeko kvalitetno?!
    nemoj pokušavati biti lukava već poštuj pravila foruma na kojem nije dozvoljeno spominjati kršitelje koda. javit će ti se moderatorice, ali ovaj forum promiče vrijednosti udruge a udruga se zalaže za dojenje te zbog toga ne dopušta diskusije o ad. o tome se trebaš konzultirati sa svojom pedijatricom.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kukunka, postoji puno topika odohrani, na kojima si mogla provući ovo pitanje; svaka od nas će se složiti da je formula bolja od neprilagođenoga kravljega mlijeka.
    ali, dijete koje doji, svu ostalu hranu može jesti samo s vodom.

ostavljam topik još nekoliko sati, dok ne pročitaš poruku.
    onda brišem.

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    kukunka, postoji puno topika odohrani, na kojima si mogla provući ovo pitanje; svaka od nas će se složiti da je formula bolja od neprilagođenoga kravljega mlijeka.
    ali, dijete koje doji, svu ostalu hranu može jesti samo s vodom.

ostavljam topik još nekoliko sati, dok ne pročitaš poruku.
    onda brišem.
    ok, obrišite!

beti3 hvala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kukunka na forumu mame i bebe imaš čitav podforum o adaptiranom mlijeku, pa pitaj tamo.

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moram samo još dodati da nemam baš najbolja iskustva sa ovim forumom... mislim da dosta ishitreno odgovarate i više silovito gurate svoje nego da zapravo odgovorite, ponudite nekakve opcije itd. u principu nisam ni primjetila da potpuno pročitate cijeli post.
    po ovom bi se dalo zaključiti da vi smatrate da je djetetu dovoljno samo noću da ima mliječni obrok. ok, svaka čast.
    moje pitanje je bilo u smislu na što trebam obratiti u sastojcima, da li mu može naštetiti... on ne pije mlijeko iz boce niti zna kako, već jede uz rižolino ili nešto slično... apricot mislim da ni ti ne bi pojela rižolino s vodom pa zašto onda drugima nuditi
    bila bi vam zahvalna ako izbrišete i cijeli moj profil jer eto stvarno mi nema smisla imati ga. ne ljutim se, vi samo radite svoj posao i radite kao udruga koje potiče isključivo dojenje (za što se i ja zalažem,ali ok ja prihvaćam da nisu sva djeca ista i da AD u dosta slučajeva spašava glavu)...
    ponavljam, nema mi smisla voditi ovdje rasprave... tražila sam savjet ništa više...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u pravu si da ne bih pojela rižolino s vodom
    jer uopće ne bih pojela rižolino, kad u kući imam rižu koja je 15 puta jeftinija

i mislim, da nisi uopće fer sa ovakvim optužbama; na puno mjesta na forumu ćeš pronaći da govorimo kako je bolje dati formulu nego kravlje.

uostalom, nema potrebe da se opravdavam, ti si donijela odluku.
    žsretno!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kukunka ovdje se ne smije raspravljati o markama adaptiranog mlijeka.
    Svako adaptirano koje je na tržištu mora zadovoljiti strogo postavljene kriterije - prema tome može se reći da je svako dobro ili da je sve to isto. Ali o roditeljskim iskustvima sa pojedinim brandom ti ovdje neće dati da raspravljaš, to je tako i nema ti se smisla oko toga žestiti ili odlaziti sa foruma. Imaš na mame i bebe takvu vrstu rasprava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •