Ja imam brata koji ima 23 god. Na jedno uho čuje 10%, a na drugo 30%. Moji su to skužili tek kad je imao 4god, do tada im je logoed kod kojeg su ga vodili(jer nije baš pričao) govorio da je lijen za pričat. Oni su ga odlučili onda vodit u zg i tada su ustanovili oštećenje sluha,a nitko u obitelji nema s tim problema. Doktori su ga htjeli poslat u suvag ali mam nije htjela bit odvojena od njega, jer bi ga tada trebala dat u udomiteljsku obitelj. 2 puta tjedno su ga vodili u st nagovone vježbe, dobio je aparatić...da ne duljim... Osnovnu školu je sve prolizi s 5, upisao je matematičku gimnaziju i bio vrlodobar učenik. Misli,m da su te osobe posebne, on fenomenalno svira klavir ali ne iz nota nego po sluhu. Ponosna sam na njega i moje roditelje koji su se toliko trudili da on uspije u životu
![]()
![]()

. Oni su ga odlučili onda vodit u zg i tada su ustanovili oštećenje sluha,a nitko u obitelji nema s tim problema. Doktori su ga htjeli poslat u suvag ali mam nije htjela bit odvojena od njega, jer bi ga tada trebala dat u udomiteljsku obitelj. 2 puta tjedno su ga vodili u st nagovone vježbe, dobio je aparatić...da ne duljim... Osnovnu školu je sve prolizi s 5, upisao je matematičku gimnaziju i bio vrlodobar učenik. Misli,m da su te osobe posebne, on fenomenalno svira klavir ali ne iz nota nego po sluhu. Ponosna sam na njega i moje roditelje koji su se toliko trudili da on uspije u životu
Odgovori s citatom