Citiraj mamirna prvotno napisa
single, slažem se s tobm da je onom koji ne čuje svaki dB važan. S ovom BEROM-om je definitivno da je M. kandidat za umjetnu pužnicu. A jedna logopedica nam je rekla nešto što je nam bilo van pameti, a ti si sada potvrdila da smo se s prvom čudili. Naime, rečeno nam je da ako M. bude čuo uz pomoć aparatića oko 50-60 dB da je pužnica ludost jer što bi mu znčilo tih 20-30 B što bi bolje čup. Znam, nije pužnica flaster koji se postavi i skine za par dana, ali čini mi se da 20-30 dB nije nevažno. Odnosno, nevažno je onome koji dobro čuje, a radi s gluhima bez razumijevanja onih s kojima radi.
vidi sve i raspitaj se kod vise njih...bas sam prosli tjedan bila na kontroli na suvagu i bili su mama i brat od one anamarije sta je njena slike po zidu...brat joj isto slabije cuje...ali me se cini da ne onako slabo kao sta je kod nje bilo...joj da si vidjela optimizam te zene...joj divota...mala bez problema...sad je isla u skulu u suvag par razreda a sad ce ici sa ostalima u skolu.......kaze da je mala super i sad je sve sjajno....divota