pozdrav svima! ja sam mama dva djecaka od 4g i 1g. ovdje sam jer imam problem sa starijim sinom. neznam postoji li netko sa slicnim problemom ovdje, ali molim neki savjet ili pomoc. naime, moj stariji sin je prije par dana napunio 4g. i jos nosi pelenu i danju i nocu. on nema problema sa kontroliranjem nuzde. oblacim mu gacice i kad mora obaviti nuzdu, sam kaze i trazi pelenu.pokusavam ga na razne nacine nagovoriti da umjesto pelene trazi da ide na toalet ili nonu.vodila sam ga i doktoru, bio je i kod psihijatra i neuropedijatra, svi su rekli isto, da je on normalan djecak, ne kasni u razvoju. da ce se pelena rjesiti sama od sebe.svi me savjetuju da ga pustim i da ce on sam ostaviti pelenu. isto dr. me savjetovao da ga upisem u vrtic, da ce tamo vidjeti od ostale djece. jel to pametno? mene je strah da ce mu se rugati i da ce se povuci u sebe. jako je pametan, njegovo ponasanje je u skladu s godinama, samo ta pelena.nisam zadovoljna (ne)pomoci lijecnika, nisu nista ucinili niti dali konkretni savjet. ima li netko ovdje, tko mi moze reci sto da radim?