Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Što se tiče stolice, na što misliš kad kažeš "kašasta"? Kašasto, kako ga ja tumačim, je sve do uvođenja dohrane...
Mislim onako... Skoro pa tekuće, rijetko, razliveno... Nema formiranog govanca. Vidjela sam jučer u Rodinoj knjižici da bi takva i trebala biti stolica dojenih beba... Ali me uplašio taj komentar da beba ne dođe do "najboljeg" mlijeka. Ni meni to mlijeko koje ostane na kraju ne izgleda ne znam kako gusto pa sam pomislila da se možda i ne stvara.

Ona svakako lijepo dobiva (oko pola kile u tjedan dana što smo doma - s 10 dana je nadoknadila porođajnu masu) i lijepo jede (ali halapljivo) i svakako IMA zraka u probavnom sustavu, često štuca, imamo muke s podrigivanjem i trbuščić joj je tvrd. Pokušavamo se masirati, nositi, pjevati... Jučer sam uzela neke kapi i čini mi se da joj je bolje. Tata joj šizi na upotrebu bilo kakve kemije, ali ne vidim drugi način. Koliko god da je namještam na dojci i ponovno stavljam, ona i dalje guta zrak. Ako je više puta pokušam ponovno staviti, ona se samo unervozi i onda me grebe i grize pa se opet mučimo s namještanjem.