Ostala sam šokirana.....

najblaže rečeno. problem je slijedeći.
Obnovila sam danas bon od 100 kn., na računu sam imala 104 kn i par lipa. kćer mi uzima mob. i upali internet (ja sam pokraj nje) uzimam joj iz ruku mob. i gasim ga.
Nakon par minuta idem provjeriti stanje i nema mi 100 kn,odnosno stanje 4 kn i par lipa. nemoram ni pisati da sam podivljala i opsovala sve moguće.
Do sada kada god sam išla na inter. preko mob. znam da naplaćuju i znam ponekad upalit ga. Ali ovo nije normalno za minutu do dvije maznulo mi je 100 kn. nije otvarala nikakve ikone ni stranice ni slične sadržaje,kažem min. najviše dvije.
Divljam ,šizim ,ništa odem ponovno obnovit račun sa 100 kn jer moram obaviti važne pozive. Neda meni vrag mira nazovem službu za korisnike i prvo lijepo razgovaram s djelatnicom,a nakon nekog vremena i vičem. Uglavnom sve joj objasnim i ona meni kaže da se vidi da sam upalila internet i da je ugašen nakon samo 1 min. i da nema pojma zašto mi je uzelo tolike novce. I da se vidi da je bon ponovno obnovljen.
E sad sve što oni mogu je - dala mi je adresu da pišem prigovor VIPu, naravno to ću i napisati. Ali kako ima li tko kakav predložak ili nešto slično (može mi poslati na mail).
Nisam se sjetila da ju pitam da li je moguće da im pošaljem mail s prigovorom?
Ako nedobijem odgovor da li mogu još što napraviti??
Ako netko zna bila bih mu vrlo zahvalna!!!! Hvala!!