Evo vidiš, sve ti je to zbog mašine koja je pred otkazivanjem...

Za suho čuvanje sam si nabavila jednu kantu s poklopcom (malo veću jer su kod mene ipak bile dvije curke istovremeno u platnenima), kad se popiški staviš odmah u kantu, a ak je pokakana ispereš ju i opet u kantu - prosto ko pasulj!
S obzirom da je beba već neke pelenice i prerasla sklona sam vjerovati da će joj ove koje sad imate biti taman malo kasnije, pa si napravi pauzu dok ti se ne poslože sve zvijezde tipa tvoj oporavak, beba poraste, proljepša se vrijeme, popraviš mašinu ili kupiš novu i izvidi onda kakav ti je horoskop po pitanju platnenog pelenašenja.
I još ti mogu dodat svoje iskustvo; neznam čije pelene imaš (marka) ali mi smo imali fakat puno i od raznih šivalica, pa je bilo pravilo da nam u nisu u isto vrijeme sve pelene baš najbolje sjedale na guzu (o.k. cure su dvije i razlika 17 mj. starosti), znači: kad je starijoj bila super Flafica, mlađa je bila taman u Bum Geniusu i sl. A čak su nam kasnije, kad je mlađa prohodala, natrag pasale neke pelene tip-top koje je kao ranije bila prerasla...