Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Hm, nama Huggies bile očajne, svaka je propustila. Bebe su mi ono, čudne, nekako plastične (znam sve su, ali ove su pogotovo). Probaj za noć kupit Pampers Premium Care, jesu skuplje, ali nama su dobro držale, najbolje, dok je tako puno kakala i pišala. Inače smo fanovi Babylove-a pa sam teška srca u jednom razdoblju morala priznati da je Premium Care stvarno bolji za noć.
Dobila sam savjet da probam kupiti veće pelene nego što bi joj pasale po kilaži pa sam i to probala, no ništa to ne djeluje. Vjerujte mi kad vam kažem da moje dijete STVARNO puno piša. Frendica je svojoj bebi uvijek mogla staviti jednu pelenu tijekom noći (12 h) i ujutro bi bila malo ili nimalo mokra. Moja ima tri pelene tijekom noći i sve tri su natopljene kad ih skinem. A jedno vrijeme joj je omiljeni sport bio kakanje u tri ujutro, taman nakon što joj stavim čistu pelenu.
Libero mi je puno bolji od premium care Pampersa, ali ni on nije savršen. Ma mislim, sad se ni ne trudim pustiti je u jednoj peleni, nego je mijenjam čim vidim da je natopljena. Na taj način, jasno, ne propusti, ali ako je ne mijenjam dvaput tijekom noći, obavezno imamo mokru pidžamicu ujutro.

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Pa tak se to i pravilu i radi, pa i po dva uloška... a kako si ti do sad stavljala platnene?
Ne kužim jesmo li se skužile. Dosad joj nisam stavljala platnene po noći, niti planiram. Platnene mi nisu sjele (razlozi ranije nabrojani) pa sam od njih odustala, no sad mi je problem što po noći ne može izdržati u jednoj peleni, iako mi spava cijelu noć. A ovo za stavljanje uložaka u jednokratnu pelenu nisam nigdje pročitala, a fakat sam prečešljala dosta tema o pelenama.