-
Mislila sam da se nikada necu javiti na ovakvoj temi, ali evo me
. Moj sin od 4 godine i 8 mjeseci je cini mi se poceo ispoljavati tantrume od nedavno. Nadam se da je to to, jer sam se bas uplasila kada se desilo. Ako se recimo igramo necega, pravimo stazu za vozice i ja ne napravim stazu onako kako je on u svojoj maloj glavici zamislio, nastane vriska. E sada kada kazem nastane, krivo sam se izrazila, jer se to desi jednom u 2o puta. On pocne da place, da rusi tu stazu, da s vremena na vrijeme tako vrisne, a to je ono cega se najvse plasim. Nekako mi je to vristanje tako strasno, kao da nije moje djete. Danas se isto tako desilo svekrvi koja ga inace cuva, a njoj se desilo prvi put, tako da se zena izbezumila. Najvise je uplasi taj vrisak, koji bude kroz plac. Nije ga mogla nikako utjesiti i onda je zvala supruga, koji ga je nekako smirio. Pitao ga je da li ga nesto boli, odgovor je ne, da li se necega plasi, odgovor je ne. Jako sam izgubljena u svemu ovome, jer mi se ne desava cesto i do sada to i nisam mogla nazvati tantrumima, ali mi se cini da jesu. Molim vas vase savjete po ovom pitanju. Svaki je dobro dosao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma