Ječam je najopakiji - njega držim u frižideru. Ostalo u staklenkama u špajzi. Unutra (i u kuhinji) je vijenac ljutih paprika. Pomaže. Dugo duuugo nisam imala moljce. Prije par godina sam kupila Severove ječmene pahuljice u dm-u i unutra su već bili. Ne da sam bacila u smeće nego mi nije bilo lijeno prošetati se do kontejnera.
Ali... ja jedom dobila ljute papričice iz Makedonije, cijeli vijenac. Lijepo ih držala za ukras... kad ono, nakon par mjeseci neke bubice izašle iz njih.
Prelazimo na teglice! A ziher ste, bube ne mogu ući u njih?
Ali... ja jedom dobila ljute papričice iz Makedonije, cijeli vijenac. Lijepo ih držala za ukras... kad ono, nakon par mjeseci neke bubice izašle iz njih.
Prelazimo na teglice! A ziher ste, bube ne mogu ući u njih?
Da, tak je to...
Neće te ni teglice spasiti ako su jajašca/ličinke već u zrnju. Jedino se neće širiti dalje.