Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bol u dojci

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Bol u dojci

Zadnjih par dana u lijevoj dojci osjećam nekakvu tupu bol, koja je više koncentrirana prema bradavici, ali nije u njoj samoj. Ne znam kako bih točno objasnila. Bol ne osjećam jedino odmah poslije podoja, ali nakon nekih sat vremena od podoja bol se javlja. Posebno kad se nagnem prema naprijed, to sam skužila kod tuširanja i brisanja. Čini mi se da mi u toj dojci ima i manje mlijeka, a malena ju dosta kratko siše (cca 2 min, nakon let downa). Isto tako mi se čini da mi do otpuštanja mlijeka treba više vremena pa je nekad K. već nervozna, pa plače ispušta cicu iz ustiju.... Nemam nikakvih kvrga, oteklina niti crvenila. Jel netko imao sličnih problema ili zna kaj bi to bilo?

Početno

Mozda se zacepio mlijecni kanalic. Pokusaj stavljati vruce (tj. cim toplije) obloge ili tusirati vrucom vodom bolno mjesto prije podoja i stavljaj malenu cim cesce na tu dojku kako bi ga otcepila.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ma i ja sam mislila da se o tom radi, ali pročitala sam da kod začepljenja mliječnih kanala dojka bude crvena i natečena te s eventualnim kvržicama, a ja nemam te simptome. Svejedno dille hvala na savjetu, pokušat ću s toplim oblozima.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

+masiraj to mjesto dok beba doji i drži ju još na dojci i kad misliš da ju je ispraznila. Meni je tako bilo i trebalo je tri dana da prođe...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imaš li ikakve simptome mlječaca ili soora? To isto može biti uzrok boli u dojci.

Pogledaj si:
    Mlječac ili soor

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi nikada nismo imali soor (mislim ni beba ni ja), a po onome što sam pročitala, ne čini mi se da se radi o tome, odnosno ne znam kako da budem sigurna. Cekana, ne radi se o jednom mjestu pa da ga mogu masirati, više kao da je bol u cijeloj dojci. Ma ne znam ni sama kako da to opišem. Ne boli me nimalo kod dojenja, K. nema nikakve simptome. Svejedno cure hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •