Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kad ce dojenje postati zadovoljsvo?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kad ce dojenje postati zadovoljsvo?

Znaci ovako,moja mala ima 3 meseci i 7 dana i iskljucivo dojimo.
    Ali dojenje nam nije zadovoljstvo vec od prvog dana imamo problema.Prvo se zagrcavala pa smo pronasli da lezeci polozaj nam samo odgovara i sad iaklucivo dojimo lezeci.sad kad je porasla probala sam par puta drugi polozaj nema sanse ona je navikla samo lezeci
    Druga stvar budna nikako nece da uhvati ciku od pre 2 meseca znaci ja ulozim svaki atom prvo da je uspavam pa onda podojim pa ona se neli normalno probudi pa opet uspavljivanje i ako se nije dovoljno najela opet sve ispocetka.
    Znaci ona je vec produplala svoju rodilnu tezinu,to nije problem ali zivim za onaj dan kad cemo cikiti u prirodi ili maziti se dok ona ciki.
    E da jedino uvece mogu je maziti jer je uspavana a imamo 4-5 podoja.
    Dajte neku utjehu ako je i kod vas bilo ovako kad se to promenilo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ole prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci ovako,moja mala ima 3 meseci i 7 dana i iskljucivo dojimo.
    Ali dojenje nam nije zadovoljstvo vec od prvog dana imamo problema.Prvo se zagrcavala pa smo pronasli da lezeci polozaj nam samo odgovara i sad iaklucivo dojimo lezeci.sad kad je porasla probala sam par puta drugi polozaj nema sanse ona je navikla samo lezeci
    Druga stvar budna nikako nece da uhvati ciku od pre 2 meseca znaci ja ulozim svaki atom prvo da je uspavam pa onda podojim pa ona se neli normalno probudi pa opet uspavljivanje i ako se nije dovoljno najela opet sve ispocetka.
    Znaci ona je vec produplala svoju rodilnu tezinu,to nije problem ali zivim za onaj dan kad cemo cikiti u prirodi ili maziti se dok ona ciki.
    E da jedino uvece mogu je maziti jer je uspavana a imamo 4-5 podoja.
    Dajte neku utjehu ako je i kod vas bilo ovako kad se to promenilo.

kao da sam ja pisala post, sve isto...i konacno sa 5 mjeseci uzivamo obje , brzo cete i vi

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    kao da sam ja pisala post, sve isto...i konacno sa 5 mjeseci uzivamo obje , brzo cete i vi
    A72 jel stvarno ,ufff dala si mi neku nadu.Izdrzacu jos dva meseci i nadam se da ce tada biti bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •