malčice sam zbunjena što se tiče toga svega,pa pomozite savjetom ili svojim iskustvommoja curka kreće u školu i sad vidim ja da djeca (prva dva razreda idu samo jutarnju smjenu) dolaze kući već pol 11,11 ja radim 4 sata od 8 do 12,e sad ona bi svaki dan morala biti sama nekih cca 2-3 sata,nažalost malo je u nekoj fazi i neželi ostajati sama,kako se trenutno ponaša ja sumnjam da bi ona mogla doći kući sama otključat zgradu,i dvoja vrata do stana( ne znam možda ja to samo mislim)ali tako osjećam i što da ja sad radim,kako ste vi to riješili,dakle radi se o djetetu kojem treba pomoć oko nekih običnih stvari,zakopčat jaknu itd.kako ste Vi to rješavale,angažirale nekog za kupljenje? ostajali u produženom(ne znam ni da li to smije obzirom da sam ja na 4 sata) ili ste jednostavno bacili dijete u vatru pa kako bude.

eh da jel ima kakva fora kad dijete s teškoćama krene u školu neki dopust ili bolovanje za početak dok se dijete neuhoda u školi,planiram uzeti godišnji ali to je samo 2 tjedna,bojim se da će to biti malo za prilagodbu,plizzz savjeti i iskustva