Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kuhinja s "otokom"

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Kuhinja s "otokom"

Pokušavamo se usaglasiti oko izgleda nekih prostorija u našem novom domu pa me zanimaju iskustva tj plusevi i minusi kuhinje s "otokom".......U planu je odvojena blagovaona pa je sad pitanje da li krasti par kvadrata prostora za veću kuhinju da bi stavili otok ili je to nepraktično.
    Lijepo izgleda, ok ako se kuhinja često koristi (svaki dan kihamo ali malo dijete pa smo veinu vremena u dnevnom boravku), možda za malo veće klince više upotrebljivo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi imamo kuhinju s otokom. pri čemu je naša kuhinja integrirana u denevni prostor, tj. sobu. na otoku mi je štednjak, a sa stropa se spušta napa. ostatak otoka služi kao niski šank, tj. tamo doručkujemo ili ručamo na brzinu, tamo kuhamo, sjeckamo, družimo se dok priremamo hranu. u otoku imam duboke ladice u kojima mi je beštek, krpe, tanjuri i posuđe za serviranje hrane, te dva izvlačna elementa u kojima su mi ulja, ocat, aceto, sol, neki začini..sa stropa mi se još spušta željezna konstrukcija na kojoj mi vise tave. jako sam zadovoljna. mana zasad ne nalazim.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je to super, ali treba imatu puno mjesta http://www.pribadaca.com/slika/34300/kuhinja-otok
    Ovo mi je

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sasvim sigurno da za otok u kuhinjskom prostoru prostorija mora biti dovoljno velika.
    Isplati se mnogostruko, posebno zato što je u ranijim godinama života članova kućanstva, kad su djeca netinejđeri središte obiteljskih zbivanja. Koliko god vi dobro namjestili dječju sobu, djeca školarci će zadaću uvijek pisati negdje oko kuhinje gdje majka obavezno nešto prtlja.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima moja frendica poluotok u dnevnom boravku, jer su od kuhinje i hodnika uspjeli napravit jednu poveču sobu, koju su ove godine podijeli na dva dijela za njene tineđere. Kuhinja je ispala kak je mogla zbog nedostatka prostora, ali je dost funkcionalna

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo do prije godinu dana imali nesto slicno kao sasa....otok/sank koji je djelio kuhinju od dnevenog boravka i bilo je vizuelo efektno a i praktricno jer sam kod pripreme hrane mogla biti "ukljucena" u aktivnosti u dnevnom boravku. Sad imamo vecu kuhinju bez otoka u koju je integrirana blagavonica i to mi je isto ok.

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi u kuhinji imamo otok, na njemu je sudoper. S jedne strane je perilica posuđa, element, i dvije ladice, a s druge strane smo ostavili da ima mjesta za noge kada sjedimo za njim, tako da nam je to kuhinjski stol. U blagavaoni jedemo samo u nedjelju. Obožavamo naš otok!!!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Mi u kuhinji imamo otok, na njemu je sudoper. S jedne strane je perilica posuđa, element, i dvije ladice, a s druge strane smo ostavili da ima mjesta za noge kada sjedimo za njim.
    Ovako nešto i ja planiram napraviti kod preuređenja kuće za godinu-dvije. http://tinypic.com/view.php?pic=vfgjb&s=6
    Jedva čekam!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

frendica o kojoj pričam ima više to rješeno kao šank s strane Db, dok je s strane kuhinje normalno, nije ko zari1-no

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na otoku s jedne strane stednjak i sudoper, s druge strane sank na kojem se ujedno i jede..meni je to jako prakticnog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •