pozz
ja sam novi član i ne znam kako nekome poslati privatnu poruku
hvala na pomoći
pozz
ja sam novi član i ne znam kako nekome poslati privatnu poruku
hvala na pomoći
novi članovi nemaju opciju slanja privatnih poruka
ta se opcija aktivira nakon nekog vremena, odnosno nakon određene aktivnosti na forumu
Mislim da je neka gužva s privatnim porukama jer je korisnici koja mi je htjela poslati pp odgovoreno da mi je inbox pun iako sam imala 41 snimljenu poruku.
Sad i meni javlja da je njoj inbox pun, a meni to sumnjivo
Koliko dugo moderatori provjeravaju postove? Postala sam jutros i još uvijek ga nema. Koliko to treba čekati??????
registirrala sam se na forum zbog jednog problema i jedne teme koja me zainteresirala, točnije jedan post jedne osobe. htjela sam joj poslati poruku, ali prema ovom pravilu, moram sudjelovati s odgovorima na neke teme koje mi trenutno nisu hitne samo da bi dobila pravo slanja privatne poruke.
evo, dobila sam inbox
ja još čekam inbox :/
I ja.
Koliko se treba čekati da se dobije inbox?
Da li se dobije automatski nakon što se pošalje nkoliko postova?
Uračunavaju li se postovi koji se pišu ovdje?
Pozdrav i hvala!
Dobar dan.
Sada mogu normalno pisati, bez provjerem ali još nemam inbox.
Kada bih mogla dobiti inbox za privatne poruke.
Pozdrav,
MAca22
Kako se brišu poruke u inboxu?
Kad uđeš u inbox, krajnje desno od svake poruke imas prazne kućice, koje označiš klikom, a pri dnu stranice, također desno, odeš na "Izabrane poruke", klikneš na to, dalje ti nudi svašta, među ostalim i brisanje poruke.
Željela bih kontakirati jednu korisnicu foruma ali nemam opciju inboxa. Molila bih moderatore da mi ju aktiviraju ako može da ne spamam bezveze forum. Ne znam koliko imam postova, ali ne pišem bezveze. Hvala!
Cordelia na zalost sve je postavljeno automatski te ne mozemo ti mi kliknuti opciju.
Ok, koliko postova moram imati da bi mi se aktiviralo slanje poruka?
Nakon koliko postova se odobrava inbox?
Brzo. Još ih napiši bar toliko, pa provjeri. Ima toliko tema, piši na kolačima, na putovanjima, na nogometnim navijačima...naći ćeš nesto zanimljivo...
Trebam hitno pomoć od osobe koja je na forumu, a ne mogu poslati pp. nemam vremena skupljati postove o temama koje me trenutno ne zanimaju pa me interesira da li je moguće odobriti mi slanje pp odmah?