Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
Ali, danas mi je rekao, vidi!, i namjerno se popisao u gace.
Mi smo imali sličnih situacija. Zapravo, događalo se da se R. popiški u situacijama u kojima je zbog nečega bila jako ljuta ili imala tantrum. Nisam bila sigurna je li slučajno ili namjerno, sve dok mi jednog dana nije najavila da će se popiškiti na pod. Nisam previše dramila oko toga jer sam zaključila da bih joj tako samo dala oružje koje bi u budućnosti mogla iskoristiti kad god joj nešto ne bi bilo po volji.

Generalno gledano, i kod R. i kod L. je sada gore stanje nego što je bilo prije par mjeseci. Sad su već neko vrijeme svaku noć obje popišane, a ljetos smo putovali cijelu noć (više od 12 sati) samo s kraćim zaustavljanjima, spavale su u nekoliko nepoznatih kreveta, na nekim mjestima čak i u posebnoj sobi, ali ih nepoznata sredina uopće nije omela - obje su ostale suhe. Ja mislim da to ima veze s godišnjim dobom. Otkad je došla jesen idu ranije spavati, spavaju duže, ujutro se teže probude, a bile su i bolesne. Ima mi smisla da sve to nekako utječe na kontrolu mokrenja. Npr. ljeti su se budile po noći i išle piškiti, a sada tako čvrsto spavaju da valjda ni ne osjete. Nadam se da će biti bolje kad se dan produži.