Ne znam hoce li te to utjesiti, ali ja imam iskustvo s djetetom koje se i sa 5 jos zna popiskiti. Odnosno malo mu pobjegne. Ali dugo nakon skidanja pelene je trajalo to da se znao bas skroz popiskiti. Meni je to lakse razumijeti jer sam i ja bila takvo dijete i to je trajalo isto do te dobi pa se i sjecam sto mi je bilo u glavi. Jednostavno bih odgadjala jer je nesto drugo bilo zanimljivije i mislila sam da mogu izdrzati jos malo pa jos malo... Tocno to i on radi. Ja sam dugo, kao sto netko gore pise 'kao bolnicarka' presvlacila i samo bih rekla da treba ici na vrijeme piskiti na WC. Onda sam se u jednoj fazi ljutila i rekla da ja nemam vise zivaca stalno prati tu odjecu i da nam ponestaje ciste odjece, da od njega ocekujem da vodi brigu o tome jer znam da moze. Pa sam ga podsjecala, pa ga nisam podsjecala... Pa smo pricali o tome pa nismo posebno pricali o tome... uglavnom tako je vrijeme islo i to se dogadjalo sve rijedje i rijedje. I sad se zna desiti flekica, ali mislim da polako prestaje. Meni je bilo vazno to pratiti i iskljuciti postojanje nekog problema. Kad znam da realnog problema nema, preostaje mi samo strpljenje