Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: soor

traxi

Početno soor

bembi mi je dobio soor, a i ja skupa s njim. malo prije je MM kupio daktarin gel, pa sam malome namazala usnu šupljinu. namazala sam i sebi bradavice. pitanje: moram li isprati taj gel sa bradavica prije idućeg podoja?
    molim vas, majke s iskustvom, još malo, pa će se probuditi..da li da isperem grudi prije idućeg cikenja?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ako te strah, sad operi, pa čekaj pravi odgovor, ja ne znam.
    piše li šta u nuspojavama u kutijici? :?

traxi

Početno

ma, niš konkretno, sam o probavnim poremetnjama. ma, budem ga isprala sad. uputstva su bez veze, ne piše niš za dojilje. danas idemo u prvu šetnju

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nemam pojma, ali meni je logično da ne treba prati, jer ipak mu je to već u usnoj šupljini.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

traxi
    ovako, posto se gljivce hrane mlijekom pa ako beba doji brzo nakon davanja lijeka, nahtranot ce gljive izmejdu ostalog......zato je lijek potrebno djetetu dati nakon podoja, 4-8 puta dnevno...ako su baslage gljive debele, trebalo bi pokusati uklniti ih prije nanosenja lijak....
    mama bi trebala mazati bradavicu nakon podoja, a prije toga ukloniti ostatke mlijeka s nje te ne dojiti 20tak minuta nakon sto si mama stavi lijek...

bitno je obratiti paznju na jasticice za grudi, ako ih mama koristi, cesto ih mijenjati jer gljivicama pogoduje vlazna i topla atmosfera...zatim, poboljsanje bi se trebalo osjetiti 24 -48 sati nakon primjene lijeka, ali terapiju obavezno nastaviti bar 10 dana do 2 tjedna....

bradavice sto vise zraciti na zraku, pamucne grudnjake i sve sto dodje do bebinih usta prati na 60°C....prtai ruke a ako se mama izdaja to mlijeko treba baciti...

vazno je i pokusati izbaciti secer i skrob iz prehrane te se hraniti cesce jogurtima i acidofilom....

samo polako

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nas mali picik, danas mu je tjedan dana ima soor. ljecimo mu od nedjelje i po ustima mu primjecujemo poboljsanje. ali ima probleme sa stolicom i muce ga prdaci. sve ga pocinje grciti i napinjati. dal bi to moglo imat veze sa soorom? patronazna sestra nam veli da je morao pokupiti negdje ciste gljivice, jer se to inace sporije razvija. a u rodilistu mu je sestra dala bocicu, usprkos mojem protivljenju i uz to sto imam previse mlijeka i izdajam se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •