-
21 tt- vec bolovi u preponama?!
Malo me to, moram priznati, iznenadilo.
Prepone me na momente bole kao da sam isla raditi spagu pa se preforsirala.
Znam da je to normalno pri kraju trudnoce, i samoj mi je bilo tako, ali ovo mi se malo cini prerano za tu " trudnicku tegobu". Cak nisam ni puno kila dobila pa da bi pomislila da je to razlog.
Boli li jos nekoga tako u slicnim tjednima trudnoce?
Trebam li se zabrinuti?
-
Treća trudnoća u 4 godine. Trebalo bi biti normalno da tijelo ranije pokazuje bol. Vjerojatno mu je (tijelu) malo previše trudnoća u malo prekratkom vremenu. Pa ti kaže da usporiš i miruješ. Jer, trudnoća nije samo trbuh koji raste s bebom. Svaki dio tijela doživljava promjene, kojima treba vremena da se vrate na ono stanje koje nije "drugo stanje" između dva "druga stanja".
Ali, najbolje je da pitaš doktora, bolje nego da si zabrinuta. Briga ti sada ne treba.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 28.11.2012. at 15:17
-
I mene bole a daleko sam manje trudna. To je normalno
-
Osoblje foruma
Kod mene se to pojavilo, za nevjerovati, negdje u petom ili sestom tjednu, na par dana. Onda nista do nekog tamo tjedna kad sam cak i otvorila topic ovdje. Probadalo me toliko da sam mislila da imam zivu ranu, a pomogla je kupovina onog nekog trudnickog pojasa kojeg sam nosila kad god je trebalo stajati. Proslo je samo od sebe za par tjedana, a vratilo se sad skroz na kraju.
-
A da, imas pravo Beti, u zadnje cetiri godine sam vise u drugom nego u prvom stanju. 
Ali, nista me drugo ne muci, bas se super osjecam.
to me zaboli, ali ne konstantno, samo ponekad. Malo boli pa projde. Pa par dana nista, pa opet.....
-
Jučer sam se preforsirala od hodanja i sjedenja u autu.. i danas osjećam prepone itekako. 12. tt.
-
Normalno ti je to. Mene su u to vrijeme, u zadnjoj trudnoći, počele boljet prepone i stidna kost. I to svakodnevno a bol se samo pojačavala do kraja T. Rekla sam ginikologici pa mi kaže da šta bi ja htjela, ipak mi je več 30 ljeta...
-
[QUOTE=koksy;2286751ipak mi je več 30 ljeta...
[/QUOTE]
Moja faca na ovo je ista kao i ova u tvom avataru
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma