sretno vam oboma
sretno vam oboma
za što brži oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
stalno virkam s nadom da ćeš nam reći dobre vijesti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~za brz povratak doma ~~~![]()
Posljednje uređivanje od Smokvica. : 10.12.2012. at 23:11
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti i što brži oporavak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da ide na bolje!
Za brzi oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok i da frajer ide doma!!!
Diči & Petar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se brzo raspetlja ovo klupko i da ste brzo bolje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sto brzi oporavak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži oporavak![]()
Posljednje uređivanje od rena7 : 11.12.2012. at 18:36
Nadam se da nejavljanje Diči znači da je Petar stigao kući i da uživaju zajedno![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da ste vec kuci
Imam dojam da većina na ovom forumu iskreno osjeća, prati i želi nekako pomoći onima koje je zadesila nekakva nevolja. Ovdje pogledavamo i mislimo kako je Petar, kako je diči i cijela obitelj. A iz općeg iskustva znamo ili su dobro ili se nešto zakompliciralo. Jer te krajnosti u osjećajima dovoljno okupiraju ljude i treba proći vrijeme da ih odluče podijeliti sa okolinom (u ovom slučaju virtualnom).
evo me...ljuta sam ko pas..danas kažu da nalaz iz zarazne nije mogao doći još jer da im to dolazi poštom, da tko mi je to rekao da će doći. da oni čak pacijente pošalju kući a onda naknadno jave ako je drugi uzrok bolesti i daju preporuku za promjenu antibiotika. a to što ga sad lječe izgleda krivim lijekom nikom ništa. to mi je sve rekla stažistica jer dra niotkuda nigdje...čak vizitu nisu danas obavili. a dr lehman je rekao da jučer popodne nazovu zaraznu i provjere jel nalaz gotov, po tom zgleda nitko ništa nije napravio. ljuta sam ko pas. u petak ga uzimam van na svoju odgovornost i idem dr.Sabolu u cvjetno naselje. Dobila sam preporuku za tog dječijeg neutopedijatra.Platit ćemo koliko god treba samno da više nešto saznamo. Dijetetu su dva dana zaredom vadili krv vidjela sam to jer je još imao vaticu u ljepljivu traku preko toga u pon. i ut. nitko mi nije rekao o tome ništa ni zašto je vađeno a kamolimo nalaz. ova stažistica mi danas nije imala nikakvih saznanja o nikakvim vađenjima krvi,da će pitati sestre ali mi ni to nije javila. sutra ču sa dr imati ozbiljan razgovor. neki dan su mi čak rekli da je to epilepsija i da će biti otpušten kući uz terapiju za tu bolest jer imam eeg nalaz epileptičara. luda sam ko puška a ljuta ko sam vrag...
bez teksta sam, savjeta nikakvih nemam ,
mogu samo vibrati da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~
drži se![]()
Drži se draga, puse tebi i Petru, da što prije bude zdrav i doma!!!
a joj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ Petru
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Petra.![]()
Tebi veliki :hug: da izdrzis sve to.
Uh![]()
Draga diči, vjerujem da ti je preteško u situaciji kada ti je djetetu loše a nitko ti ne daje adekvatne informacije.
Ipak, moram reći, molim te razmisli još jednom o tome da vodiš dijete iz bolnice na svoju odgovornost.
Dr.Sabol je odličan doktor, ali kad je problem velik kao što se vaš čini on ne može puno učiniti jer djeluje ambulanto.
Ti uhvati doktore koje imaš tu, ne specijalizante, traži doktora koji vodi vaš slučaj i traži informacije. Moraju ti ih dati. Traži voditelja odjela, ravnatelja bolnice...zovi bijeli telefon. Ja bih napravila sve prije nego što bi bolesno dijete vodila van iz bolnice.
Držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joooj! Uhhhh!
Razgovaraj danas s doktorom - ako sluuučajno ne ide, kao što veli Snješka: traži voditelja odjela.
Vjerujem da, ako do toga i dođe, da će na toj instanci, i stati i turbo ubrzano se početi rješavati!
(Oni imaju jaku hijerarhiju i ako ništa drugo, sebe radi će učiniti sve da im ne zapapriš uvođenjem ravnatelja
u vaš slučaj.)
Grozno mi je da uopće moraš razmišljati na taj način: kao da si u borbi s njima, a ne kao da ste na istoj strani.
Ne bih voljela da ovo ispada kao pametovanje jer zbilja nije: iz iskustva govorim.
Budući da su toliko "gluhi", moraš dignuti svjetsku dreku!
Idiotski skroz, ali onda odjednom svi počnu jako dobro čuti!
Ponavljam se: to mi je g r o z n o ali nekad zbilja ne ide drugačije.
Hajde, ti i muž u fajt s tom ekipom gore, a mi ovdje puuuuno mislimo na vas
i znamo da će dobro završiti samo ovu borbu trebate odraditi.
Evo vam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
danas gore ne ide dijana već zmaj...popis pitanja mi je dug...samo ću ga pitati želi li da se razgovaramo na viziti ili u četiri oka jer da ga trebam...
Sretno, diči! Petar, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno diči - budi majka lavica!