Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Da li vam djeca sve kažu???

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Da li vam djeca sve kažu???

Moj petogodišnji sin je imao "situaciju" u vrtiću. Jednoj curici je rekao nešto ružno. E sad, problem je što nitko ne zna zašto joj je to rekao.
    Inače je jako dobar dečkić, pa tete predpostavljaju da ga je ta djevojčica nečim izazvala te da je to bila njegova reakcija.
    On ne želi reći šta se desilo.
    Rekao je samo da joj se ispričao i da se ona njemu ispričala.

Sada mene kopa, šta se desilo?
    Da li vama klinci sve kažu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma nema šanse!

Ne radi se o tome da prešute, nego jednostavno je njihov fokus interesa drugačiji od našeg. I tak je otkad su djeca krenula u jaslice.

Evo ja sam jučer bila na informacijama (6. razred) i čujem od drugih roditelja da se jedna djevojčica u igri ozlijedila tako da je morala na šivanje (razbila usnicu, valjda). Moj sin nije smatrao za shodno da o tome kaže jednu jedinu rečenicu... ali zato tko ima kakav mobitel - ajoooooj....sve zna. Ufff...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Moj sve "problematično" kaže navečer, kad legnemo u krevet. Ali ne kad ja nešto pitam, onda mi sigurno neće reći, nego sam krene pričati. Nekad je to i 5-6 dana nakon događaja.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Stariji da, srednja ne, najmlađi još ne govori .
    Mislim da je to do djeteta.
    Srednja princeza je dosta zatvoreno dijete, ako napravi neko sra** treba nam po pol dana da izvučemo iz nje šta je napravila.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moj prepričava dosta toga, ali nekad i izmišlja.

Ali sam baš jučer komentirala kako je interesantno slušat ga što priča kad se igra sam, s autićima često priča ono što je čuo u vrtiću, što su rekle tete ili neka druga djeca.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

Ali sam baš jučer komentirala kako je interesantno slušat ga što priča kad se igra sam, s autićima često priča ono što je čuo u vrtiću, što su rekle tete ili neka druga djeca.
    X

Zhabac se otvara tek pred spavanje i onda bi pricao satima i satima, svasta mu pada napamet, ako ga nesto pitam kad tek dodje iz vrtica nikad mi ne kaze sto je bilo u vrticu nego tek kasnije kad sam osjeti potrebu a u vecini slucajeva je to pred spavanje. Takva je i zhabica, samo ona malo vise ipak od njega isprica i preko dana.
    Posljednje uređivanje od zhabica : 29.11.2012. at 09:21

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sve "problematično" kaže navečer, kad legnemo u krevet. Ali ne kad ja nešto pitam, onda mi sigurno neće reći, nego sam krene pričati. Nekad je to i 5-6 dana nakon događaja.

Ovako je i od nas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •