Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Preporuka proizvoda za dijabeticare?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Preporuka proizvoda za dijabeticare?

Za jednog clana obitelji, inace dijabeticara (tip2), mislila sam za poklon pod bor sloziti kosaricu s nekim dijabetickim proizvodima, npr. pekmez, keksici, slicno.
    Molila bih prijedloge takvih proizvoda kojima su dijabeticari zadovoljni.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Schneekoppe - imaju džemove, kekse, čak i čokolade za dijabetičare. Moja mama to kupuje. Evo tu sam našla neki pregled što se sve nudi: http://www.awt.hr/awt-international/...a-i-keksi.aspx

Ima i drugih proizvoda. Čak i Podravka ima dijetne proizvode, ali nisu sasvim bez šećera nego sa smanjenim udjelom, pa ne znam je li prikladno: http://www.podravka.hr/brandovi/proizvodi/voce/dzem

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, Peterlin!
    Znas li mozda gdje im je najpovoljnija cijena i najveci izbor, u kojem ducanu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, Peterlin!
    Znas li mozda gdje im je najpovoljnija cijena i najveci izbor, u kojem ducanu?
    Mercator i dm imaju dobro opremljene police (sa zdravom hranom ili odmah pored), a zna toga biti i po svim velikim trgovackim centrima, cak i u ljekarnama.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala jos jednom, nadam se da ce poklon biti OK - nisam znala sto drugo, a ovo je ipak spajanje ugodnog s korisnim, + lijepo cu upakirati.... pa cu valjda pogoditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •