Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: BOSCH perilica i sušilica 2u1

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno BOSCH perilica i sušilica 2u1

u nedostatku prostora i očekivanju male princeze, razmišljamo o kupnji bosch 2u1 perilice i sušilice, pere 7 kg, suši 5 kg. budući da je cijena dosta visoka, molim svakoga tko ima iskustva s ovim proizvodom ove marke za savjet. hvala najljpša!
    p.s. upozoravaju nas svi da su odvojeni aparati puno bolji no mjesta nemamo...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rodica prvotno napisa Vidi poruku
    u nedostatku prostora i očekivanju male princeze, razmišljamo o kupnji bosch 2u1 perilice i sušilice, pere 7 kg, suši 5 kg. budući da je cijena dosta visoka, molim svakoga tko ima iskustva s ovim proizvodom ove marke za savjet. hvala najljpša!
    p.s. upozoravaju nas svi da su odvojeni aparati puno bolji no mjesta nemamo...
    NE, NE, NE i ne!!!!
    Ni u ludilu.
    Imam iskustvo skoro jednogodišnjeg mrcvarenja sa servisom. Nema kaj nisu radili, promijenili na njoj i na kraju odobrili novi uređaj jer nisu mogli riješiti problem.
    Problema je bilo koliko hoćeš. Ništa na tom stroju nije radilo kako treba, a skup je bio kao dva odvojena solidna uređaja.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi imamo vjerojatno drugi model jer je starija i sigurno ne pere 7 kg, a suši 5kg, ali je isto bosch. Super je, nikad nikakvih problema s njom, osim što smo nedavno mijenjali grijač zbog kamenca (nakon 6 god upotrebe).

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi imamo Bosh 5 pere 5 suši, a u stvarnosti 5 pere, a 2.5 suši.
    Sad ima malo više od 4 godine, pere super, ima odgodu pranja (to mi se pokazalo najbitnije) i dosta programa.
    Sušilica mi dovoljno dobro prosuši robu da je ne moram peglati, ali nikad ne sušim do kraja, ostavljam robu lagano vlažnu i tako je raširim po sušilu (štriku)
    Ja sam zadovoljna korisnica Bosha.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima moja mama.
    Pere ok, suši koma. Pere 6 kg, a suši brat bratu 1 kg cca 1,5 h.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja je imam pere 5, suši 2,5. Meni je ok zimi kad mi stvarno treba sušenje. Radi sad već 6 godinu.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam pere 5 susi 2,5.s pranjem sam zadovoljna,vrlo je jednostavna za koristenje,odgoda pranja,dovoljno programa,manji/veci nivo vode,jaka centrifuga..sve 5,ali susilica 0.smrdi,dugo susi,jako malu kolic. vesa moze osusiti tako da ju koristim stvarno u krajnjoj nuzdi (u 6 god koliko stroj imam susila sam 4-5 puta).ja kazem Ne za Bosh 2u1

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da i moja je smrdila kad je sušila i to po paljevini. Cijeli stan je smrdio, a o robi da ne pričam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •