Da se javim i prijavim stanje.
I dalje dojimo i odoljevam dohrani ADom, s tim sto po noci solidno siki i spava, a po danu je danas prvi put bio bolji i spavao duze od 15 min. A danas smo dojili samo u lezecem polozaju i za sad je to jedini u kojem vuce i kad mu prestane samo ici, jer je to osnovni problem.
E, onda, danas odemo pedijatru na vaganje (da bismo bili na istoj vagi) i stanje je sledece:
na rodjenju imao 3950, sa 7 dana 3780, sa 14 dana (danas) 4050 gr. I ja sam super pozitivno iznenadjena, prosto ne mogu vjerovati kako kad juce i prekjuce gutanje nisam ni cula. Pedijatrica isto, s tim sto ona meni kaze da ako sumnjam da se najede, da mu probam dodati malo dohrane, pa ako ne bude htio, onda mu je dosta moje mlijeko. Grrrrrrrrrrrr
Pri tome mi je grudi pregledala i pritiskala i rekla da imam super mlijeka.
Jos uvijek ima malo zutice.
Ali, otkrili smo s pedijatrom da ima soor. Mene svrbe bradavice i crvene su pri korjenu, a on ima naslage bijele u ustima, koje sam prije vidjela ali mislila da su od mlijeka. E sad, zanima me da li je taj soor mozda razlog zasto on vuce dok lagano ide i poslije jednostavno nece i tom coktanju koje nikako da ispravim? Hvala do neba na dosadasnjoj podrsci, nadam se da cemo uspjeti.
Ovo kod mene je kao skrivena kamera, svaki dan drugi problem.