-
Evo mene opet, skrivena kamera se nastavlja.
Mislim da mogu napisati fenomenalnu knjizicu za dojilje, s obzirom na to da smo, cini mi se, prosli i prolazimo kroz sve sitne zackoljice. Dakle, dojimo se iskljucivo i dalje, ja se sve vrijeme nakon svakog podoja izdojim jos po 30 do 80 ml kako bih potaknula vecu proizvodnju. I dalje ne mogu reci da on sisa nesto agresivno. I dalje malo siki, pa zaspi u nekom podoju, a u nekom ne.
Prije dva dana krece da mu krci nos i da produktivno kaslje, sto strasno ometa dojenje jer ne moze da dise. Stavljam mu kapi aquamaris i izvlacim aspiratorom, voda je na radijatorima i sl ali imam utisak da on bas malo sisa. Da li se u ovim slucajevima treba bebacu ati voda ili kamilica (kapiram da unos ovih tecnosti moze pomoci spiranju slajma)?
I jos jedno pitanje: kad bih mogla poceti prestajati sa izdajanjem nakon podoja i kako, posto se sad plasim da mi se ne smanji produkcija drasticno.
P.S. Sto se tice stolica, on sad ima 4 (nekad 3, nekad 5) boje senfa i uvijek su mokre. Sudeci po nasoj vagi, mislim da je do sad dobio 550 gr u odnosu na tezinu s rodjenja. Bebac ima 25 dana. Hvala sto postojite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma