Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Pokloni za Nikolu/Bozic...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Pokloni za Nikolu/Bozic...

pratim temu kod starijih, ali ipak je razlika u godinama, a ja nemam pojma sto da poklonim ove godine svojim djecacima (3 i 5).
    sto ce biti kod vas ispod bora?
    moji bi htjeli opet traktor sa prikolicom, a imamo ih vec cijelu hrpu... MM je protiv jos vise plastike u kuci

razmisljala sam da im uzmemo jedan veci zajednicki poklon, ali nemam ideje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imas u Lidlu na akciji drveni vlakic... Sve mi je zao sto su moji djecaci vec puno preveliki za to: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_29482.htm

Evo tu pogledaj i ostalo: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=29470

Krasna mi je i kucica (to smo imali, ali doma napravljenu).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.11.2012. at 11:46

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

super mi je link

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

dajte jos ideja!
    vlakic imamo, gledala sam ponudu u lidla, uglavnom imamo dosta toga

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Gradilište ili parkiralište (sastavljeno od elemenata, tako da se može graditi kako želiš). Moji to imaju valjda već 7-8 godina i još uvijek se igraju s tim iako su veliki. Nešto ovako (ali mi nismo imali vozila nego samo građevne elemente + dvije dizalice): http://ententini.com/de/djecje-igrac...va-i62025.html

Ako te ne brinu spolni stereotipi, kupi djeci kuhinjicu. Moji su to obožavali.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje će ove godine dobiti ovo: http://www.alfa.hr/artikli/detalji/592 http://www.alfa.hr/artikli/detalji/591 i još neke društvene igre.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moje su cure i svi pokloni moraju biti isti (mala je razlika - 17 mj.); Lira ima 3.5 g., a Zana 2.5 g. Polako kupujem i sakrivam na tavan; za sad sam kupila: jednorog pony veliki plišani svakoj - to planiram za Nikolu, svakoj čarobni štapić s muzikom i svjetlima (ima u NKD-u za 49,99) - isto za Nikolu; u Lidlu za 49,99 na jednorog pony majce isto svakoj - za Nikolu. Za Božić sam kupila u O2p-u neke lutke koje su sirene (to si žele), vrećicu iznenađenja (ima unutra slatkiše, časopis i neke sitnice poput kape, torbice, đinđarija - za 30 kn sve skupa!), božićne bojanke iz Lidla za 12 kn i naravno nezaobilazne Pony-je. Sad kad sam to napisala vidim da je dosta poklanjanja, tj. da su pokloni kupljeni!
    Posljednje uređivanje od winnerica : 03.12.2012. at 22:38

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kuhinju imam namjeru napraviti od kartona za Nikolu...ako stignem. kod mojih je problem da se sa svim igraju dva dana i gotovo. jedino legici ih drzu duze, samo mi se ne da stalno samo njih poklanjat

i mojima je najpametnije kupit isto, jer se znaju posvadjati...

gledam drustvene igre, mozda nesto od toga

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kod mojih već duže vrijeme prolazi playmobile, on nam odlično upotpunjuje lego s kojim su se napokon počeli igrati.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u ovu dobnu skupinu ulazi balerina.
    za nikolu je dobila sjajni labelo i jos jedan s nekim okusom + slatkisi
    za bozic je dobila torbicu u kojoj je plisani psic.

BC ima 7, ali nije tako dakleko od skupine.
    za nikolu je dobio katre za igranje magarca
    za bozic LEGO tehnics.

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam slučajno naletila na ovo, ako imaš nekog vani ili ako ti nije mrska kupovina preko neta:

http://www.amazon.com/gp/product/B00...achpreschoo-20

moj dečko (3) jako voli kockice/slagalice svih vrsta, alat - mi smo mu kupili malu kutiju za alat u bauhausu i napunili sa 'smećem' iz tatine kutije za alat (komadići žice, šarafi ...),
    magnete - imaš svakakvih slagalica od magneta u škrinjici (ima i u mulleru, al su skuplji).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje 5 i 9 godišnjakinja dobivaju za nikolu window color setove i slatkiše

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

meni se ovo čini kao dobra ideja:
    http://www.popustolovac.hr/proizvodi...ji-muller-5025
    moja curka to ima i već se tjednima zabavlja s tim

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    dajte jos ideja!
    vlakic imamo, gledala sam ponudu u lidla, uglavnom imamo dosta toga
    pa pitaj djecu što bi htjeli. ili napišite pismo, neka kažu želje, a ti izaberi jednu - dvije.
    kod nas je tako svake godine (taman od treće krenemo, znaju oni jako dobro što bi htjeli).
    po meni je i poanuta tih poklona da se ispune želje, to je dio čarolije i isčekivanja :dijeteuduši:

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moji su jutros bili oduševljeni malim Lego figuricama i slatkišem koji vole.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sv. Nikola je donio Bullyland figurice Meride, konja i brace medvjedica (to joj je bila zelja - a meni su te Bullyland figurice iz Disneyevih crtica najbolja investicija ikad jer je to prvo s cim se pocela sama igrati u dobi od 3g, a masta joj radi 100 na sat) i jedne puzzle (to joj ja malo guram jer ih nikak ne zna slagati).

Za Bozic smo pisali pismo Djedu Mrazu i zeli nekakve kocke kakve imaju u vrticu. Kocke su za dob 1+ pa smo ju probali usmjerit na nesto drugo, ali ne ide. Bit ce onda kocke, a kao iznenadjenje jos i kostim Snjeguljice iz Disneya (jesam spomenula da je sva u Disneyevim princezama
    Posljednje uređivanje od Charlie : 06.12.2012. at 10:01

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Charlie, gdje kupiš te kostime? Jel ima i drugih Disney princeza osim snjeguljice?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

zelje jedna jedina: traktor sa prikolicom. Moram li reci da ih imamo hrpu i da kad dodje novi stari samo zavrsi na hrpi
    za nikolu su dobili kuhinju, izradila ja od kartona. odusevljeni su. za starijeg sam upecala u getroa jucen na popustu lego kucicu (inace 240 ali je bila 180 - 30% ?!) ako nadjem nesto bolje, ostavim ovo za rodjendan. MM je reko da ce im kupit najbolji traktor ili kamion pa makar ga platio 500kn. uf.

nezelim se jos upustat u pisanje pisama, jer bi zelje bile ogromne, a ovdje kod nas nema ama pa nikakvog izbora. evo danas nam se napokon otvara one2play. poc cu tamo povirit sto ima.

u kupovinu netom se jos nisam upustala... strah me da cu previse trosit

play doh imamo isto vec nekoliko, playmobil su vidjeli u rodice i vole ga, ali em pored legica vise nezelim trpit te sitne djelove em ga u nas nema za kupit

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Sv. Nikola je donio Bullyland figurice Meride, konja i brace medvjedica
    Ovo me zanima, gdje se može kupiti?
    Inače, M. za Božić želi miris
    Ne zato što je "prava curica", nego zato što ima brata pubertetliju, i još jednog brata koji kopira brata pubertetliju, i tako na kraju samo ona još nema svoj miris.
    A želi i kratku kosu da može stavit gel :D

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

eh vertex, i moja curka zeli miris. a ja na sto muka.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    eh vertex, i moja curka zeli miris. a ja na sto muka.
    Šta te muči, izbor mirisa ili načelo mirisanja?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i jedno i drugo.
    nacelo mirisanja, jerbo svi stalno nesto pisu da su mirisi sintetski, te utjecu na hormonalnu ravnotezu...itd
    izbor mirisa u smislu: ja joj dozvolim da tu i tamo uzima moj miris ala petite cherie od annick goutal (njezan miris, ala sapun voda),
    ali ona bi nesto onako sto vole svi mladi od cega mene glava boli.

vec sam se predala sto se tice deosa. nece moje organske, ove , one, jer ne drze (sto stima, pa ja imam i jedne i druge) nego neke bebe, fa...inteznivnog sintetickog mirisa

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sad vidim da sam na potpuno krivom topiku 3-6
    skuzajte!
    Posljednje uređivanje od seni : 06.12.2012. at 13:24

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas je sinoć već bio Nikola i oduševljeneeee su...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Charlie, gdje kupiš te kostime? Jel ima i drugih Disney princeza osim snjeguljice?
    Ja sam kupila bas u Disneyevom ducanu, ima svih princeza...

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo me zanima, gdje se može kupiti?
    :D
    Ja sam ih kupila u Italiji, inace ih se moze kupiti i preko interneta povoljnije ali placas s(kršitelj koda)ing. Ako imate neku posebnu zelju za Bozic posalji PP...mozda ti mogu donijeti.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala puno na ponudi, ali ne bih te gnjavila, nije toliko važno - ne radi se o njenoj žarkoj želji.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    pratim temu kod starijih, ali ipak je razlika u godinama, a ja nemam pojma sto da poklonim ove godine svojim djecacima (3 i 5).
    sto ce biti kod vas ispod bora?
    moji bi htjeli opet traktor sa prikolicom, a imamo ih vec cijelu hrpu... MM je protiv jos vise plastike u kuci

razmisljala sam da im uzmemo jedan veci zajednicki poklon, ali nemam ideje...
    Ono što je mene iskustvo naučilo je to da poklonim dijetetu ono što poželi a ne ono što ja mislim da bi bilo super pošto je takva inicijativa završila tužnim licem

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

XENA da tako je. ali 10-a ista igracka je stvarno previse. pokusavam ih poticati da se zabavljaju i necim drugim, a dosad ih jos nikakva igracka nije razocarala, tako da se razocarenja ne bojim

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što je mene iskustvo naučilo je to da poklonim dijetetu ono što poželi a ne ono što ja mislim da bi bilo super pošto je takva inicijativa završila tužnim licem
    meni se to pokazalo lošijim odabirom.
    Prvo oni žele sve, baš sve što vide.
    Drugo ovo što jako žele, recimo P je oduševljen barbikama, zna sve reklame, imena, funkcije itd i naravno sve ih želi. Nedavno je za rođ dobio barbiku koju si je sam birao, euforija je trajala jedno 3 sata, nakon toga jedva da ju je i pogledao, igra se i dalje sa svojom najomiljeniom Arielom i playmobilom koji prvi dan nije htjeo ni pogledati.
    Eto mene je iskustvo naučilo da u prvi mah tužno lice ne znači da će igračka biti slabo iskorištena, dapače najbolje se igraju igračkama koje im nisu bile ni u peti.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo ja sam baš jučer vidjela u Baby media shopu drvene puzzle, svaka oko 10 cm veličine, sa nacrtanim motivima i na svakoj slovo. to će mu biti nešto novo, a super izgleda , dobije se i kovčeg. Mislim da nikako nije loš izbor. i još će dobit slatkiša i neki džip ili sl.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

te puzzle su super, mi smo ih nekidan vidjeli kod prijatelja i oduševio se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •