Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: svaki put zapišan

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno svaki put zapišan

Moj cicoljubac ima 3 i pol mjeseca i zadnja dva tjedna svaka pelena (jednokratna) propušta,odnosno -
    bude sav mokar i body i hlačice..ponekad bude mokar skroz do pazuha..
    nije mi jasno, dal se to isto i vama događa?
    on ima skoro 7kg,da..ima bucaste nogice...kupujem pelene Babylove koje su Maxi (od 7-18kg) jer mu Midi (od 4-9kg) ne mogu
    zaljepiti preko trbuščića lijepo,sve bude zaljepljeno doslovno jedva na 1cm
    ajde me prosvijetlite gdje griješim molim vas
    znam da će se puno vas javiti za platnene pelene za koje ja iskreno mislim da su suuuuper,no nažalost
    mi financijske prilike ne dopuštaju taj veći početni izdatak...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni su znale pelene propuštati ako bi ih lijena kakva jesam neravno zalijepila, onda mi je muž pokazao da treba onaj ljepljivi dio ić ravno preko one šarene trake. Ja sam mislila da je to samo njegov OCD, ali možda se pelena tako bolje namjesti, jer je stvarno pomoglo.

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hmm...al ja lijepim taj ljepljivi dio preko one sličice šarene ravno,onda mu poravnam one rubove oko nogica (dignem mu nogice i samo poravnam onaj dio koji se zna podvuć
    unutra da ga ne žulja)
    Već mi je palo na pamet da ta serija pelena ne valja ,mislim stvarno više ne znam kaj da mislim
    Posljednje uređivanje od frka20 : 30.11.2012. at 12:49

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mojim dečkima su samo konzumove pelene bilo dobre za po noći jer one jedine nisu propuštale....
    i ja sam ih, do njihovih nekih 6 mjeseci, pred jutro presvukla za svaki slučaj jer nije mogla pelena izdržati 8 sati u komadu jer su često jeli po noći. (nekad sam ih i 2 puta znala presvuć ako sam napipala da je pelena puna)
    navečer sam im pišu spustila prema dolje jer ak im je znao ostati gore, bili su mokri do vrata....
    i bodić koji ne "klatari" oko nogu....
    evo, s drugim klincem smo u ovih 10 mj imali samo 2 "propišavanja"
    i

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kaj se tiče pimpulinca ja ga ne diram nikako , ni prema gore ni prema dolje...a nije to samo da je zapišan preko noći,to je
    ali baš svaka pelena,svaki put kad ga presvučem..i iso kad napipam da je puna pelena presvučem ga..zato mi i nije jasno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Babylove su i nama bile preslabe. Probaj Libero - nama one jedine nisu propuštale niti malo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pazi da ti oni leptirići na nogama idu prema van jer ako ostanu unutra, zna kroz to propuštati.
    Nama su najbolje noćne pelene Premium Care od Pampersa, jesu najskuplje, ali najbolje drže noć. Babylove ili Muellerove po danu (dugo smo i Babylove furali po noći). Ostale pampers, huggies, bebe i sl. pušiona.
    Ali mi smo imali jednu fazu, rekla bih baš oko 3. mjeseca (ako se više uopće mogu sjetiti) kad niti jedna pelena ne bi izdržala nalete, pogotovo pražnjenja stolice, znalo je bit doslovno od pete do vrata... Tada sam isprobavala razne vrste pelena i, iako ima velike razlike među njima, svaka je znala propustiti. Onda se vremenom to malo unormali, postane sve rjeđe i prođe...
    Npr. kakica nije probila niti jednom nakon nekog osmog mjeseca, a zapišana zna biti ponekad i danas (1-2 put mjesečno), ovisno kad mijenjamo pelenu, koliko je pila, spava li malo dulje i sl.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja svome sad uglavnom stavljam te babylove i rijetko se kad zapisa (mozda kad mu piso ostane prema gore). Makar ja koristim i platnene, al meni pak te cesto promoce :/
    Mozda ti ostane lufta negdi, kraj nogu ili oko trbuscica? Prati da vidis di se prvo smoci.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi iskljucivo koristimo Pampers Premium, odlicne su i stvarno se jako rijetko desilo da propuste, obicno kad ih baka nije dobro namjestila.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Babylove su i nama bile preslabe. Probaj Libero - nama one jedine nisu propuštale niti malo.
    kod nas isto
    kod starijeg djeteta bi od cijelog paketa libera propustile 2-3 pelene
    a recimo kod pampersa i sl. bi od cijelog paketa sve propustile, samo 2-3 ne bi
    preporučam da probaš razne marke pelena, veće brojeve pelena (nemoj uvijek strogo gledati na kg koji pišu na paketu) i onda ćete pronaći one koje vam odgovaraju

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

mi isto koristimo babylove stalno i po danu i po noći. jednom sam se zeznula pa kupila br.veće-zbog stomačića se jedva lijepile: e, onda se stalno zapišavao. Stvarno. Inače zna po noći nekad biti i 10h u istoj peleni.
    Probaj malo više povući prema gore onaj prednji dio

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Libero su i nama najbolje,nikad nisu propustile

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Libero su i nama najbolje,nikad nisu propustile
    Nama jesu ponekad, ali su nam najbolje. Kod pampers premiuma ne smeta sto su tanke prilično i njihov uzasan smrad . A kupila sam ih bila u mulleru .

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mislim da je do oblika pelena, probaj neku druu vrstu. I nama su babylove i pampers propuštale, libero nisu.
    Posljednje uređivanje od trampolina : 01.12.2012. at 04:57

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi iskljucivo koristimo Pampers Premium, odlicne su i stvarno se jako rijetko desilo da propuste, obicno kad ih baka nije dobro namjestila.
    Nama su curile uvijek po boku. Da, i meni su smrdile.

Po noći su držale jedino Libero ili Muellerove (beauty baby ili slično).

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a moj je u platnenima, pa je skoro svako jutro mokar. iskopala sam naše flis zaštitne stacinator, to zasad drži, osim ako ne procuri oko nogica, jer su još preširoke.

cmroka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Moj bebach do sad isprobao Babylove,Bebe(jer smo dobili gratis uz uclanjenje u klubove) te Pampers Premium(active)care.Znale su propustati sve dok nisam shvatila zasto.Obicno preslacim dijete poslije jela kad mu je pun i nabreknut trbuscic.Kad mu trakice lijepim sprijeda vise ih ne lijepim visoko nego nisko,ispod trbuscica,sto nize mogu a da opet nije prenisko,znaci onaj donji dio trbuscica,jer kako se hrana probavljuje,tako i trbuscic splasnjava i trakice zaljepljene visoko (u principu tam di po pravilu treba)pocinju olabljivati i stvara se prostor izmedju pelene i tijela.Uvijek pazim da volancici oko nozica budu ispravno nasuskani i to je to.Na kraju smo ostali vjerni Pampersicama jer smo nocu bez brige.Moj mali cesto kaka i puno piski,nikad problema vise nije bilo otkad lijepim trakicu nisko.Mozda nekom pomogne ovaj savjet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •