Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Pokloni za Nikolu i Božić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Pokloni za Nikolu i Božić

Evo svi smo nešto u poklonima za nadolazeće blagdane pa me zanima što ćete i hoćete li opće darovati svoje male bebe?

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ako se rodi do Božića (termin mi je 21.12.), naravno da će se naći pod borom dar i za nju.
    Prva curka je rođena 21.11. i Sveti Nikola ju nije zaobišao

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne pada mi na pamet

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bravo, flopice!
    Ja svom mlađem djetetu ni za prvi rođendan nisam ništa darovala :nemajka:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ne pada mi na pamet

ja sam u tvom redu
    treba ukinuti sv nikolu bebama i studentima!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

ja sam u tvom redu
    treba ukinuti sv nikolu bebama i studentima!

naša nečakinja još dene čizmicu k nama na prozor.odnosno,martu.ima 19 godina.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisam ni ja
    uopće ne mogu razumjeti svrhu darivanja bebe od par mjeseci
    mislim, njoj je sasvim svejedno jesam išla u dućan nešto kupiti il sam joj dodala igračku od preklani
    kad dijete bude kadro razumjeti i radovati se to je druga priča

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Napiši svojoj bebi pismo, pa kad bude veća jako će se radovati kad ga pročita..

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

lijepa ideja kate
    samo ne mogu ja to ako nije spontano
    ali ako me uhvati inspiracija

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ispričaš joj fino što se sve događalo ove godine oko nje, sigurno ima nešto za pamćenje...pa što trenutno voli, što ne voli...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Ispričaš joj fino što se sve događalo ove godine oko nje, sigurno ima nešto za pamćenje...pa što trenutno voli, što ne voli...
    A može i priča kako se rodila.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jako lijepa ideja

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa da, super ideja.
    Mi smo lomili glavu pitanjem što poklonit malcima za 1. rođendan (osim autosjedalica i fešte za rođ) i još nismo ništa zaključili.
    Možda pismo - od začeća do prve godine. E to su dani za pamćenje, zaista treba ostat trag.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Možda pismo - od začeća do prve godine. E to su dani za pamćenje, zaista treba ostat trag.
    Mi svojoj bebi pišemo dnevnik, od dana kad smo saznali da postoji. Nismo još odlučili kad će ga dobiti, ali vjerojatno kad malo odraste. Možda za 18. rođendan. Unutra piše sve - kako smo se upoznali, vjenčali, odlučili imati bebu... pa do nekih životnih savjeta, temeljenih na vlastitom iskustvu.

Ontopic:
    Beba se neće roditi prije Božića (nadam se), ali kad se rodi, čekat će je gomila stvari - odjeća, platnene pelene, ručnici...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

flopica, pa ne moraš kupovati da bi stavila nešto pod bor.
    naša srednja kćer je za svoj prvi božić (imala je 9 mjeseci) dobila stari daljinski
    meni je lijepo da svatko dobije nešto, koliko god malen bio.
    ove godine će najmlađi također dobiti nešto jeftino - za nikolu drvenog konjića od 20 kuna, a za božić onu drvenu pticu što se gura na štapu i klepeće, za 30 kuna. ali ne mogu njemu ništa ne staviti samo zato jer je mali i ne razumije darivanje.
    kupila sam i dvije drvene zvečke za moje još nerođene nećake blizance

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lut pa tvoj mali ima oko godinu i pol ako se ne varam
    naravno da ćer imati svoj poklon
    moja L. je mala i ja sam sigurna da njoj ama baš ništa ne znači kad bih ja stavila poklon ispod bora i odigrala predstavu u kojoj je ona također darivana
    brijem da ništa ne bi skužila ili bi jednako reagirala da je zabvljam s bilo kojom njenom igračkom

nije stvar u kupovi igračaka nego baš nisam tip za forsiranje nečega radi reda

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni to nije reda radi, meni je to veliko veselje i gušt uvijek volim poklanjati, bez obzira da li onaj koga poklanjam uopće kuži da je poklanjan LOL
    radim to zbog sebe LOL

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    meni to nije reda radi, meni je to veliko veselje i gušt uvijek volim poklanjati, bez obzira da li onaj koga poklanjam uopće kuži da je poklanjan LOL
    radim to zbog sebe LOL
    a ja sam u ovom taboru. poklanjati volim, kao i primati :D

kad je mala bila mala, dobila je poklon. štramplice, to je baš u mom stilu :D

mene je mama zvala jučer da je poslala po mom bratu neke sitnice mojim curama. i meni
    nekad mi pošalje paket za svetog nikolu

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Dobit će ove godine za sv. Nikolu jer imamo u firmi organizirano davanje poklona i neko druženje za djecu.
    Prošle godine smo uredno ignorirali i Nikolu i Božić, dapače, zaključili smo da nećemo ni bor imati jer se mali ionako neće sjećati
    Rođendan isto zanemarili. Zbog besparice. Ionako mu stalno kupujemo nešto kad god možemo i nađemo nešto zgodno. Meni je problem to isforsirano poklanjanje kao npr taj poklon što sam kupila za sv Nikolu. Prešla sam 100 dućana, nisam našla ništa pametno. Zato imam običaj da ljudima kupujem kad vidim nešto bez obzira na vrijeme u godini, pa čuvam do prigode.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Prošle godine smo uredno ignorirali i Nikolu i Božić, dapače, zaključili smo da nećemo ni bor imati jer se mali ionako neće sjećati
    Ja kitim jednu od brojinih biljaka/stabala u stanu. Zao mi borova. A poklon ce malisa dobit, sto pojma nemam, al on je vec dovoljno velik da tu nesto otvara i gleda i zabavlja se.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja ću staviti poklon i za bebu, ali ne zbpg bebe, nego zbog J, jer on jako, jako vjeruje u svetog Nikolu i DM. i kako da mu objasnim zašto su isti zaobišli njegovog malog bracu? a ne pada mi napamet razbijati iluziju iz raznoraznih razloga ove godine to nije pametna opcija.
    tako da, neka zvečkica /igračkica će se naći i za M

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću staviti poklon i za bebu, ali ne zbpg bebe, nego zbog J, jer on jako, jako vjeruje u svetog Nikolu i DM. i kako da mu objasnim zašto su isti zaobišli njegovog malog bracu?
    Preslatko!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja ću staviti poklon i za bebu, ali ne zbpg bebe, nego zbog J, jer on jako, jako vjeruje u svetog Nikolu i DM. i kako da mu objasnim zašto su isti zaobišli njegovog malog bracu? a ne pada mi napamet razbijati iluziju iz raznoraznih razloga ove godine to nije pametna opcija.
    tako da, neka zvečkica /igračkica će se naći i za M
    i poptis na ovo

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj veći se trebao roditi 20.12..... kupili smo mu poklon za pod bor.... rodio se 08.01....

i svi su ga pokloni čekali... i naši i od uže i šire familije.... je da je većina poklona bila robica i lova, al bilo je i par igračaka s kojima se sad oboje igraju...

manji se rodio 18.01. i sad će i za nikolu i pod bor dobiti poklone....

glupo mi je ne pokloniti im nešto

evo ,veliki i nakon skoro 4 godine zna reći - ovo mi je doneso deda mraz dok sam još bio kod mame u buši i dok ste me čekali da se rodim

iako, veći je dobio poklon(e) i za "mali rođendan" sa 6 mjeseci....

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moji veći kao i beba će dobiti dar...njima kao što neki kažu ziher nebi bilo jasno kako borna nije ništa dobila...njoj sam kupila fp loptu

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

moj ima 6 mj ali ce svejedno dobit poklone malo mi je glupo kad se medusobno darujemo a da on ne dobije nista

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i moji nećaci od 20 i sitno....i doma i kod bake.... i to mi je lijepo....

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni i nezakonitom je moja mama tek prošle godine ukinula čizmice pa bih ja bila nemajka da svome prvorođencu (3 mj.) uskratim prvu čizmicu....šalim se, ni dragi ni ja nismo za besmisleno i forsirano kupovanje, ali smo mu eto kupili cd sa pjesmicama za djecu jer voli kad plešemo s njim i pjevamo i svejedno bi ga kupili, baka i djed su mu kupili babajoliće, opet jer ih treba kako slini, a ovako je to kao za Svetog Nikolu. Za Božić će također dobiti poklon, naravno opet nešto što ionako idemo kupiti u svrhu njegovog opremanja, praktično i potrebno (i to je relativno, ali ajde)

Kad bude stariji dobit će nešto što će ga, nadam se i veseliti. Iako sam znala da ću u čizmici kod stare strine, kraj svih finih poklona drugih članova obitelji, pronaći samo naranče, suho voće i orahe, meni je to uvijek bilo veliko veselje kao djetetu. Voljela bih da se i moje dijete veseli na isti način što god dobilo u čizmici (makar i GMO narančama).

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo L za prvog sv nikolu (imala je 1,5 mjesec) u cizmicu daraovali muzicku kutiju koja je godinama bila neizostavan dio rutuloa vecernjeg presvacenja a i sada ima svoju svrhu i jako je voli a meni je nekako draga jer je 1 poklon.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moji dobivaju poklon koliko god mali bili..

mali će sad za Sv. Nikolu dobit gumu za desni, 3,5 mj mu je..samo je MM danas jedino to zaboravio kupiti pa će njegov dar u čizmicu malo kasnije nego curama..

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anci - blago ti se. Meni će ovo biti prvi Nikola bez čizme.

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja imam doma slike mog prvog Bozica i sv.Nikole...isto sam imala 6mj kao moj sin sada i stvarno mi je lijepo gledat te slike i pokloncice iako se ne sjecam..

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kriza se ogleda i u darovima pa će sutra biti samo korisno (gaćice i čaprape, uz čokoladnog Nikolu).

Za Božić će od nas dobiti jednu od želja s popisa (najveću - jedan je zaželio Lego vatrogasnu postaju, drugi set za pokuse). I to je to za ovu godinu.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naravno da će darove dobiti svi ukućani.
    T. je dobila i lani dok je bila u stomaku.
    Večeras su se dečki oštro pobunili kad su shvatili da T. neće dobiti poklon of Nikole. jer ne jede slatkiše.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod mene je i pas dobio nagradnu kost. Nepopravljivo volim kupovati poklone, tako da bi i mala beba dobila sigurno.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moji dečki su jutros prvo gledali što je dobio Mislav, a tek onda svoje ćizmice.
    a moja mama ima poklon za mene , sestru i mma. i neće ih valjda ukinuti ni kad budemo imali po 50 godina

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moji dečki su jutros prvo gledali što je dobio Mislav, a tek onda svoje ćizmice.
    a moja mama ima poklon za mene , sestru i mma. i neće ih valjda ukinuti ni kad budemo imali po 50 godina
    Ma ni slučajno! Poklon dobivaš sve dok su roditelji živi i mogu darivati...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi jos dobivamo poklone od mame
    A bebica (4mj) ce, najvise zbog starije seke koja bi patila da nema poklona, ali i nama za veselje, dobiti: od Sv. Nikole carapice s bozicnim motivom i knjigicu za kolica, a za Bozic po izboru seke koja je u njeno ime pisala Djedu Mrazu, muzicku igracku za bebe.

Mi svake godine slikamo otvaranje poklona ujutro, bas mi je lijepo gledati slikice starije kad je imala 1,5 i 2,5, onako rascupana ravno iz kreveta s osmijehom od uha do uha cerupa cizmicu

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Moje obje curke su dobile poklone u čizmicu i ova od 8 god. i mala od 3 mj.
    Nemogu si zamislit da i ovu malu ne darujem jer bi većoj vjerovatno srce stalo od tuge zašto seka nije dobila poklon!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •