Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: smeđi iscjedak u 22. tjednu

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno smeđi iscjedak u 22. tjednu

Pozdrav!
    Po ko zna koji put pišem o tom iscjetku, više sam i sebi dosadna
    uglavnom, trudna sam 22 tjedna, ali od početka imam smeđi iscjedak. Prvo sam imala hematom, njega više nema. Obavila sam briseve, urinokulturu i sve je u redu. Svom giniću sam o njemu rekla na svakom pregledu, i sve dok hematom nije nestao, govorio je da se od njegovih ostataka javlja to smeđe. Nakon što i dalje imam taj smeđi iscjedak, otišla sam čak u privatnu polikliniku na detaljan pregled da potražim drugo mišljenje od čega se javi to smeđe. Tamo su mi nakon svih pregleda rekli da jednostavno ne znaju od čega je. Sasvim je sve u redu i s bebom i sa mnom. Jedino što nisko nosim pa se događa da pucaju kapilarice i sl. Na forumu sam čitala da su neke žene imale taj smeđi kroz cijelu trudnoću. Pa više ni sama ne znam.
    Molim vas za vaša iskustva. Naravno, još više se bojim i pitam se svašta jer u meni uvijek postoji strah od spontanog jer je prva trudnoća završila nažalost tako u 5. tjednu trudnoće.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozz...Imamo isti problem,ja sam imala spontani u petom mesecu trudnoce...Sada sam ponovo trudna mesec i po dana i imam taj smedji iscedak...Ginekolog mi je rekao da je taj iscedak jer nisko nosim...Zanima me dali ponekad imas grceve ili kratku bol u malom stomaku,i dali te bole bokovi???molim te da mi odgovoris...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav!
    Sada sam trudna 29 tjedana i ponekad jos uvijek imam smedji iscjedak, vecinom ako sam preko dana vise u pokretu. Takodjer nisko nosim, a ginic mi je na zadnjem pregledu rekao da se vise ne brinem radi tog smedjeg. U toj fazi trudnoce u kojoj si ti, ja sam morala otici na bolovanje i mirovati radi smedjeg iscjetka. Ponekad su me znale zaboliti prepone iako me sada bole puno vise a i bit ce jos gore ta bol u donjem dijelu trbuha je kao normalna u ranoj trudnoci i imala sam je, nekad jacu, nekad slabiju. preporucam ti samo da sto vise mirujes jer si u ranoj fazi trudnoce i misli pozitivno. Mi koje smo imale spontani, bojimo se svake sitnice, ali ne treba znaciti da ne mozemo trudnocu iznesti do kraja bit ce sve dobro, slusaj tijelo, odmaraj sto vise

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jesu li vam gledali stanje cerviksa? Ja sam imala smedi iscjedak od pocetka pa do 15 tt (uz krvarenje) i to je bilo od hematoma. Sada sam ponovno imala taj problem i ovaj put je zbog skracivanja cerviksa i pritiska na njega jer takoder nisko nosim à beba se i okrenila glavicom dole pa je pritisak pojacan

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Na svakom prregledu doktor me prvo pregledava vaginalno pa uzv na trbuh. Cerviks je u redu, zatvorena sam i što se toga tiče sve je u redu. Smeđeg je sada jako malo, tek ponekad se javi kod većeg napora. Dr kaže da se ne brinem radi toga i ja ga slušam i uživam u trudnoći bit će sve dobro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •