Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Opet bolovi

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Opet bolovi

Ima raznih tema o raznim bolovima, ali evo još jedne vrste.

Dakle, trudna sam 31 +3 i zadnjih dva tjedna me probada u "jako nisko po sredini vagine" možda, ne mogu točno locirati. , ali je relativno oštro, ne sad prestrašno, ali svakako me prekine u onome šta radim.

Bila sam jučer na pregledu kod ginekologa, rekla mu za to, ali on po običaju nije komentirao ništa, čak ni kad sam ponovila pitanje. Inače, sam zatvorena i svi nalazi su mi uredni, ipak me malo brine, pa me zanimaju iskustva po tom pitanju.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Stidna kost, možda?
    U prvoj trudnoći me boljelo, ali tek zadnje tjedne i to ne ovako kratkotrajno i probadajuće, nego baš od pritiska i nisko spuštene maternice konstantno, pa onda tu i tamo jače.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

probada u smislu da te reže ili samo probada?
    mene je znalo baš rezati iznutra, i nije bilo ništa, kao tijelo vam se mijenja, sve je to normalno.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

To su mi jako slicni pojmovi, ali u svakom slucaju je kratkotrajno, jedva sekundu traje ali bas zaboli dosta i neugodno.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

meni je znalo trajati po par minuta, dogodilo mi se 2x u cijelo trudnoći, isto je sve bilo ok, čak mi je ginekolog napravio briseve, koji su bili ok, uvijek zatvorena, s bebom sve u redu, urin uredan, tako da vjerujem da je stvarno od ovog što ti se tijelo mijenja.
    da je neugodno, to ti vjerujem.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav...Ja sam trudna 30+3 tt i isto mi se to zadnjih tjedan dešava. Neugodan osjećaj, kratko traje i popusti. Primjetila sam da je najčešći kad moram čučnuti ili se sagnuti da bih nešto dohvatila. Neka te to ne brine previše, jer je normalno. Vagina se isto priprema za porod, ali mislim da tu najviše ipak ima utjecaj beba koja malo više stisne, ili je u položaju koji izaziva tu bol. Ja obično malo legnem i popusti. Nekada mi se javi više puta na dan, nekad samo jednom, a nekad uopće ne. To je normalna pojava i sve dok ne traje duže od minut i ne ponavlja se i ne ponavlja se svakih 5 ili malo više minuta u sat vremena, nema razloga za zabrinutost. Uostalom i lagane kontrakcije već su normalne, jer vrijeme do poroda će relativno brzo proći.... Nadam se da sam ti pomogla...Sretno

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uvjerena sam da nije nista alarmantno kad su svi nalazi ok, znam o sirenjima raznoraznim. U prvoj trudnoci me bas svasta boljelo i boluckalo sa raznih strana, ali ovo je sad novo. a taj cudak od mog doktora samo suti ili si mrmlja u bradu, pa me zanimalo.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Uvjerena sam da nije nista alarmantno kad su svi nalazi ok, znam o sirenjima raznoraznim. U prvoj trudnoci me bas svasta boljelo i boluckalo sa raznih strana, ali ovo je sad novo. a taj cudak od mog doktora samo suti ili si mrmlja u bradu, pa me zanimalo.
    Ovaj skačući smješko je greška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •