Unaprijed isprika ali nisam našla ovakav slučaj sa stolicom.
Dakle kako sama tema kaže kakica nam je već više od mjesec dana tamnozelena,sluzava i tekuća.ponekad se nađe i žućkastih zrnaca.zadnjih tjedan dana kada prducka i kaka baš jako smrdi kao kod odraslih,nekada su kiselije a nekad normalnijeg mirisa.E sad bebač ima 4 mjeseca,isključivo dojen ( tu smo imali svakakvih faza) no uspijevamo nekako.
Rođen sa 3800
Otpušten sa 3600
1.mj 4800
2.mj 5850
4.mj 7150
Dojim ga na zahtjev cca svaka dva sata nekad i manje,a noću svaka 3-4 sata,pelena popišanih ima dosta ( nakon pola sata već je popišana),kaka 3-5 puta u 24 sata bez ikakvih tegoba stisne i eksplozija je u peleni (doista su eksplozivne)
On doji 5- max 10 min. dajem mu istu unutar dva sata.Nekad radim kompresije kako bi što više ispraznio dojku.Inače je jako vesela beba.
Od samog početka imamo problema s nosićem tj. Svaki dan ga moram cistiti fiziološkom,a
zadnja tri dana je počeo kašljati pa mu knda i češće čistim nos i kapam svoje mlijeko, ne znam jeli moguće da je od fiziol. i sluzi iz nosa i prehlade.Više nisam pametna malo mi je predugo takva stolica ili je to naprosto kod njega normalno.Znam kako treba izgledati uredna stolica jer sam prvo dijete isto dojila i nikad nisam vidjela kod nje ovakvu stolicu?
Molim ako netko ima da me savjetuje što da napravim.Hvala