Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bronhitis- 6 mjeseci

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Bronhitis- 6 mjeseci

Molim ideje kako dojenoj bebi "poboljšati" imunitet?
    Očito pasivni imunitet vec polako slabi pa nam od veceg djeteta maleni kupi sve...

Veliki dvogodisnjak je ove godine u dva mjeseca bio tri dana zdrav- ostalo se vrijeme borimo s virozama. probali piti vitamine, maticnu mlijec, med, propolis, sve vrste cajeva. Sto jos?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel to veliki ima bronhitis?,jel doktor dal kakve preporuke, jel dal ventoline, flixotide ili antibiotikes

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne šestomjesečna beba ima bronhitis- virusni
    Imamo ventolin na inhalatoru, bisoleks kapi, lupkamo ga redovito...

Veliki nam uredno sve donosi iz vrtića. On je trenutno ok nakon što je cijeli tjedan imao temperaturu, kašalj, proljev...

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moj je imao 2 bronhitisa, jednog s mjesec i pol, drugog s 3 mj. tad sam starijeg, od kojeg je kupio bronhitise izvukla iz vrtića na par mjeseci. u međuvremenu smo išla na kantridu na testiranje. dobili smo singular, koji pijemo od 9. mj. od tad i stariji ide u vrtić. oboje su zdravi. makla sam tepihe, zastore, kupila ovlaživač zraka. ne znam što je od svega točno pomoglo ali mislim da je singular dosta pomogao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije ono što tražiš - ali ako si ti na porodiljnom, onda neka "veliki" ne ide u vrtić do travnja, on neće ništa propustiti a vi ćete biti na dobitku

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak dugo je to dete na ventolinu, mislim da bi mu trebalo ubaciti flixotide, jer oni čuvaju pluča, a ventolin izbacuje. Moj mali je na ventolinu bio cca 3 mreseca na koji mali prekid, jer se doktorica naša nije sjetila dat detetu flixotide, dok nije ordinirala specijalistica. ( kod male su skoro odma ordinirali i flixotide). I moj je bio u to doba imao bronhitis, a i mala kad je bila mala ( on s 6 mj, ona s 10) , ali u ovo doba godine, oni su alergičari, možda je i tvoj tak nekak. Ja sam svoje svako malo znala vadit iz vrtića na duže vrijeme( najćešće u vrijeme njihovih vanjskih alergija).
    Napravi kak je rekla nevenera izbaci tepihe, smanji zastore ( ili izbaci), ak možeš izbaci velikog iz vrtića.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.12.2012. at 07:47

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

joj moramo pod hitno nesto probati
    maleni je bolje no veliki nece prestati "kupiti" viruse

no stvarno ne znam kako stvarno ojacati imunitet
    progooglam taj singular...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno