-
Bronhitis- 6 mjeseci
Molim ideje kako dojenoj bebi "poboljšati" imunitet?
Očito pasivni imunitet vec polako slabi pa nam od veceg djeteta maleni kupi sve...
Veliki dvogodisnjak je ove godine u dva mjeseca bio tri dana zdrav- ostalo se vrijeme borimo s virozama. probali piti vitamine, maticnu mlijec, med, propolis, sve vrste cajeva. Sto jos?
-
jel to veliki ima bronhitis?,jel doktor dal kakve preporuke, jel dal ventoline, flixotide ili antibiotikes
-
Ne šestomjesečna beba ima bronhitis- virusni 
Imamo ventolin na inhalatoru, bisoleks kapi, lupkamo ga redovito...
Veliki nam uredno sve donosi iz vrtića. On je trenutno ok nakon što je cijeli tjedan imao temperaturu, kašalj, proljev...
-
moj je imao 2 bronhitisa, jednog s mjesec i pol, drugog s 3 mj. tad sam starijeg, od kojeg je kupio bronhitise izvukla iz vrtića na par mjeseci. u međuvremenu smo išla na kantridu na testiranje. dobili smo singular, koji pijemo od 9. mj. od tad i stariji ide u vrtić. oboje su zdravi. makla sam tepihe, zastore, kupila ovlaživač zraka. ne znam što je od svega točno pomoglo ali mislim da je singular dosta pomogao.
-
nije ono što tražiš - ali ako si ti na porodiljnom, onda neka "veliki" ne ide u vrtić do travnja, on neće ništa propustiti a vi ćete biti na dobitku
-
kak dugo je to dete na ventolinu, mislim da bi mu trebalo ubaciti flixotide, jer oni čuvaju pluča, a ventolin izbacuje. Moj mali je na ventolinu bio cca 3 mreseca na koji mali prekid, jer se doktorica naša nije sjetila dat detetu flixotide, dok nije ordinirala specijalistica. ( kod male su skoro odma ordinirali i flixotide). I moj je bio u to doba imao bronhitis, a i mala kad je bila mala ( on s 6 mj, ona s 10) , ali u ovo doba godine, oni su alergičari, možda je i tvoj tak nekak. Ja sam svoje svako malo znala vadit iz vrtića na duže vrijeme( najćešće u vrijeme njihovih vanjskih alergija).
Napravi kak je rekla nevenera izbaci tepihe, smanji zastore ( ili izbaci), ak možeš izbaci velikog iz vrtića.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.12.2012. at 07:47
-
joj moramo pod hitno nesto probati
maleni je bolje no veliki nece prestati "kupiti" viruse
no stvarno ne znam kako stvarno ojacati imunitet
progooglam taj singular...
-
mislim da ti singular nije za njega, radije pitaj doktoricu za flixotide
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke