genius pronađi zlatara koji baš radi vjenčano prstenje (ne da prodaje već gotovo kataloško) i zatraži da ti pretopi prstene!
znači neka iskoristi to zlato i napravi nešto novo po vašoj mjeri!
ako se odlučite za neki tanji dizajn onda vjerojatno neće niti trebati dokupiti nešto zlata!
nekako mislim da bi ovo bilo najbolje jer bi dobila novi prsten, a opet bi iskoristila zlato koje si već nosila na ruci i ima sentimentalnu vrijednost!

meni osobno bi bilo bezveze prodati moj vjenčani prsten i kupiti novi, ali to sam ja...

inače, pitala si i što se nosi?!
to je čisto stvar tvojeg ukusa...
nekako mi se čini da su već neko vrijeme u modi tanki prsteni od bijelog zlata...
meni se to nije svidjelo pa MM i ja imamo prstene od bijelog i žutog zlata...vizualno su identični osim što je moj malo deblji jer imam duže i tanje prste pa mi tje o više pristajalo dok MM ima deblje i kraće prste pa je njegov tanji...
MM-ov bratić i žena mu imaju potpuno različite vjenčane prstene što je meni opet bezveze, ali ponavljam to sam ja...

dakle, odi zlataru i dogovori se!
za ogromne hvale ti preporučam zlatara Prahir iz Velike Gorice...sami rade prstenje, cijene su prihvatljive! izgooglaj ga na webu
i naše prstenje je njihovo, a i svi kojima smo ih preporučili su ful zadovoljni!
mi smo za njih saznali na Sajmu vjenčanja u ZG-u