Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Osnovna škola u Splitu s cjelodnevnim boravkom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Osnovna škola u Splitu s cjelodnevnim boravkom?

Pozdrav osnovnoskolcima

Evo dogodine malecka krece u skolu ali vec vidim da cemo imati problem...Naime kod nas su djeca od 1.-4. razreda u smjeni od 14h - ... I tako sve 4 prve godine. Ja i muz kuci ne mozemo doci nikako prije 4 i to putujemo idemo nekih 20 km na posao. Ne znam sta ce djete raditi samo do 14h i ocito da takva praksa odgovara uglavnom onima koji ne rade ili kojima je bar jedan clan kuci. Kako da onda pomognem djetetu, radim s njim i sl. ako je to moguce samo navecer...Tko onda tad jos ima koncentracije?? Ne znam stvarno sta cemo ...

Htjela sam pitati da li itko ima iskustva i ako zna koje su to skole u Splitu koje imaju cjelodnevni boravak. Koji su uvjeti upisa? I da li smeta to sto nismo iz iste opcine, jer spadamo pod Solin tj. da li se trebaju ispunjavati kakvi zahtjevi i slično. Hvala na odgovorima!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo, pokušat ću, valjda neću koju preskočit: Manuš, Spinut, Meje, Visoka, Ravne njive, Split 3, Pojišan. To bi bilo to. Neke imaju cjelodnevni boravak, neke produženi boravak. To sa Solinom se isto da riješiti. Plaća se oko 800 kn mjesečno. Oba roditelja bi trebala biti zaposlena. Najbolje se informirati u školi koja bi najbolje odgovarala.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mislim da bi bez frke upala na Ravne njive. sad su ti brzo prijave, bar su lani tako bile, pa se sve možeš raspitat

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala na odgovorima!

Inace radimo i ja i muz i zato mi je najveci problem... ne bih izvoljevala, ali takva je situacija...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

E baš tu nisam sigurna, bar po situaciji i pritisku od zadnjih upisa.... Svakako se triba raspitat. Sretno!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pazi ako nema u Solinu, onda ti ajmo reć imaš prednost, jer to ti je najbliža škola sa cjelodnevnim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •