Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 201 to 250 of 526

Thread: Božićni kolači 2012.

  1. #201
    hatatitla's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    223

    Default

    Imas gingerbread kalupice (malo su veci nego uobicajeni keksi,cca kao dlan) u Bella formi, na Trg hrvatskih velikana. 20kn,ja jucer vidjela.
    ako netko zna gdje ima manjih neka javi.

  2. #202
    kitty's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,002

    Default

    ja sam i manje i veće kupila u Grazu, kod nas ih već godinama tražim i ne nalazi

  3. #203
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,706

    Default

    Ima ih u Metro kataloga ali nije bilo u dućano. Rekla mi ej prodavačica da će dobiti. Iamju mušku i žensku varijantu, i u oaketu idu manji i veći.
    metro mi nije baš blizu pa nisam išla ponovno, ali na slici izgledaju predobro

  4. #204
    mishekica's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,077

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Nemam ni tepih.
    Ni ja. A još ni kolača. Osim Božićnog kruha, ali to smo već skoro pojeli...


    Nego, zanima me neki recept za ZDRAVE KEKSIĆE. Kad kažem zdrave, onda mislim na nešto s nebijelim brašnom - integralno, pirovo, raženo... Šećer ionako smanjim ili izostavim. Umjesto margarina maslac... Dakle, prvenstveno me zanima je li netko nekad probao zamijeniti obično bijelo brašno s nekim od ovih alternativnih i kako je to ispalo. Ostaje li ista količina? Treba li još nešto dodavati? I ne želim kartončiće, već fine keksiće.

  5. #205
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by mitovski View Post
    Gdje ima za kupiti ovih gingerbread kalupica?
    Ja vidjela u Šumoopskrbi (Svetice, Zg) velike i male.

  6. #206
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by mishekica View Post
    Ni ja. A još ni kolača. Osim Božićnog kruha, ali to smo već skoro pojeli...


    Nego, zanima me neki recept za ZDRAVE KEKSIĆE. Kad kažem zdrave, onda mislim na nešto s nebijelim brašnom - integralno, pirovo, raženo... Šećer ionako smanjim ili izostavim. Umjesto margarina maslac... Dakle, prvenstveno me zanima je li netko nekad probao zamijeniti obično bijelo brašno s nekim od ovih alternativnih i kako je to ispalo. Ostaje li ista količina? Treba li još nešto dodavati? I ne želim kartončiće, već fine keksiće.
    Nadam se da se Bubekica ne bude ljutila što njene slavne kekse kojima je jednom častila društvo spominjem, ali toliko su ih hvalili, nisam probala, ali im vjerujem, pa jednostavno moram staviti link. Fini i zdravi!
    http://www.coolinarika.com/recept/superzdravi-keksi/
    Last edited by Mojca; 15.12.2012 at 15:53.

  7. #207
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Od slanih, slavne Janocckine pogačice bez kvasca: http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-16133.html

    To ću večeras.... imam pirovog brašna, suncokretovog i lanenog sjemena... mljac!

  8. #208
    mishekica's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,077

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Nadam se da se Bubekica ne bude ljutila što njene slavne kekse kojima je jednom častila društvo spominjem, ali toliko su ih hvalili, nisam probala, ali im vjerujem, pa jednostavno moram staviti link. Fini i zdravi!
    http://www.coolinarika.com/recept/superzdravi-keksi/
    Hvala! Sad još samo moram nabaviti rižino brašno i agavin sirup.

  9. #209
    Ifigenija's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,570

    Default

    Quote Originally Posted by mishekica View Post
    Ni ja. A još ni kolača. Osim Božićnog kruha, ali to smo već skoro pojeli...


    Nego, zanima me neki recept za ZDRAVE KEKSIĆE. Kad kažem zdrave, onda mislim na nešto s nebijelim brašnom - integralno, pirovo, raženo... Šećer ionako smanjim ili izostavim. Umjesto margarina maslac... Dakle, prvenstveno me zanima je li netko nekad probao zamijeniti obično bijelo brašno s nekim od ovih alternativnih i kako je to ispalo. Ostaje li ista količina? Treba li još nešto dodavati? I ne želim kartončiće, već fine keksiće.
    S integralnim je malo teže, to traži posebne recepte, ali ja se snađem tako da umjesto glatkog stavim crno (ja zadovoljna), eventualno dodam integralnog - ako "osjetim" da je okej (teško je to opisati, uglavnom da je tijesto dovoljno vlažno, gibljivo da može podnijeti integralno brašno).

  10. #210
    Ifigenija's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,570

    Default

    Quote Originally Posted by mitovski View Post
    Gdje ima za kupiti ovih gingerbread kalupica?
    Ja sam svoje kupila u Ikei... jako su veliki, bila bih sretnija s malo manjim...

  11. #211
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by mishekica View Post
    Hvala! Sad još samo moram nabaviti rižino brašno i agavin sirup.
    Bio&Bio

  12. #212
    matahari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    859

    Default

    ja ih vidjela i Metro-u...pakirana su dva komada zajedno, manji i veći. nisam gledala cijenu!

    Quote Originally Posted by hatatitla View Post
    Imas gingerbread kalupice (malo su veci nego uobicajeni keksi,cca kao dlan) u Bella formi, na Trg hrvatskih velikana. 20kn,ja jucer vidjela.
    ako netko zna gdje ima manjih neka javi.

  13. #213
    mishekica's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,077

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Bio&Bio
    Plus 35. tjedan i gripa
    Ma, uostalom, neka mi netko donese kolače dok ja svoje odbolujem.

  14. #214
    Teica's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,274

    Default

    Naravno!

  15. #215
    oka's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3,305

    Default

    S obzirom da trenutno radim samo brze kolače:
    Od slanih brzinskih izvedba mi je dobro lisnato tijesto, još ako je ono razvaljano iz Lidla gdje ćeš brže.

    Lisnato jednostavno narežem na tanke prutiće pomažem jajem i posolim, super za staviti na stol, a i ukusno je za gricnuti.

    Također se može staviti sir naribani ili već prema želji i narolati u roladu i narezati, premazati jajem i dobiješ pužiće od lisnatog.


    Imam pitanje, da li je netko radio lažnu mađaricu sa čokoladnom glazurom, danas sam prvi puta radila tu lažnu
    i nekako bih sljedeći puta probala bez vrhnja, samo glazura, kaj mislilte da probam?

  16. #216
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Ja lažnu mađaricu redovito radim s čokoladnom glazurom. Glazura drito na kekse. Bez problema. To je jedan od kolača koji dozvoljava 1000 varijacija (a moje kolegice i ja smatramo ga sramotom za prave domaćice, ali ga ipak relativno često pripremamo).

    Zadnji put sam u filu stavila 2-3 žlice kokos brašna i posipala glazuru kokosom. Da se pita moju djecu, ne treba im ništa drugo od kolača.

  17. #217
    Ifigenija's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,570

    Default

    Cure, koliko dana smije stajati mađarica u frižideru bez da postane zdravstveni hazard?

  18. #218
    oka's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3,305

    Default

    I djecu i mog muža .

    Meni je gušt raditi i pravu mađaricu, obožavam izaove, ali ne stignem i nemam snage kasno navećer, trenutno su mi draži svi brzi kolači, a i želim napraviti više
    vrsta pa uvjek upakiram i nosim dok idemo u posjete.

  19. #219
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Ifigenija View Post
    Cure, koliko dana smije stajati mađarica u frižideru bez da postane zdravstveni hazard?
    Nemam pojma, kod nas se uvijek brzo pojede. Jako ovisi o sastojcima. Recimo (ako si radila s svježim mlijekom koje nije trajno) onoliko koliko bi držala mlijeko + možda dan dulje jer je kuhano. Ako je trajno, može malo dulje. Isto - ako je unutra maslac, trajat će kraće nego ako je margarin.

  20. #220
    marta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,678

    Default

    Quote Originally Posted by Ifigenija View Post
    Cure, koliko dana smije stajati mađarica u frižideru bez da postane zdravstveni hazard?
    Dok ne prokisne. Al nece u frizideru tako lako prokisnut.

  21. #221
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,296

    Default

    3-4 dana. Ne bih se usudila duže. No, zato mađaricu bez problema možeš zamrznuti. I odmrznuti.

  22. #222
    tina55's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3,341

    Default

    ja radim
    kekse sa čokoladom i soli
    cantucci s đumbirom
    i u potrazi sam za još jednim

  23. #223
    genius's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ravnica
    Posts
    685

    Default

    Do 6 dana isprobano s trajnim mlijekom, iako nikad neostane toliko dugo ,brzo ga smažemo. A i iz kištre je mmm onako zaledit,odnosno dvije do tri min iz ledišta pa u usta,,mljac!

  24. #224
    Ifigenija's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,570

    Default

    Hvala, znači ipak je bolje raditi je na Badnjak... htjela sam si rasteretiti Badnjak, ali dobro. Mogu kore dan prije, a filati na sam Badnjak.
    Evo moje liste:
    mede
    prhki kolačići sa stakalcem
    gingerbred
    krašotice s foruma
    Betine ploškice sa cimetom
    mađarica
    kuglice od badema i naranče

    To je za sad to, ako ne uleti neki mrak recept koji bi mi popunio tanjur. Inače, sveki peče orahnjače i makovnjače, tako da ću to imati iz donacije.
    Jedva čekam! Danas krećem!

  25. #225
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Može li mi netko pliz dati recept za te lažne mađarice?

    Inače, napravila sam one keksiće od princess puffy, odlični su! S time da sam proširila sastojke s onime što sam imala - umjesto dijela grožđica suhe smokve (iako mi je stalno u glavi bila apricot kojoj je grijeh domaće smokve stavljati u kolače, s čime se i slažem), a umjesto dijela oraha stavila prepržene lješnjake i pofurene/oguljene/popržene bademe. Mrak fino!

  26. #226
    Osoblje foruma apricot's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    zagreb, istočno od... svega
    Posts
    32,414

    Default

    da sam ja tebi u glavi, ne bi ti onako grbave buhtle napravila

  27. #227
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Može li mi netko pliz dati recept za te lažne mađarice?
    Ovdje sam to pisala (negdje pri kraju prve stranice): http://forum.roda.hr/threads/77589-S...-dru%C5%BEenja

    Inače, ima i drugih recepata - moja kolegica s posla radi ovu (velika mjera): http://www.coolinarika.com/recept/lazna-madjarica/

  28. #228
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Quote Originally Posted by apricot View Post
    da sam ja tebi u glavi, ne bi ti onako grbave buhtle napravila
    U drugom pokušaju je umjesto 15 buftli ispalo 12. Za mene djevicu izuzetan napor da ne bacim sve u smeće.

    Peterlin, hvala ti puno! I ja sam taj recept na coolinarici otvorila, ali ziheraškije mi je bilo ovdje žicati provjereni.

    Bog blagoslovio lažne/brze kolače!

  29. #229
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    U drugom pokušaju je umjesto 15 buftli ispalo 12. Za mene djevicu izuzetan napor da ne bacim sve u smeće.

    Peterlin, hvala ti puno! I ja sam taj recept na coolinarici otvorila, ali ziheraškije mi je bilo ovdje žicati provjereni.

    Bog blagoslovio lažne/brze kolače!
    He he he... pa i s "provjerenim" možeš fulati ako ga sama ne provjeriš... Baš se s ovim sa Sport keksima nasadila moja druga kolegica. Bilo joj je puno raditi od kile keksa pa je smanjila masu na pol i uzela malu vrećicu Sport keksa misleći da je to pol kile, a bilo je 30 dag jer Sport keksi dolaze samo u ta dva pakiranja, ne postoji paket od pol kile... Sve joj je ostalo tekuće jer je bilo previše crne smjese koju ta količina keksa nije uspjela upiti. Nekako je spasila stvar (nebitno) a tek poslije je otkrila u čemu je bio problem.

    Ja nemam taj duboki pleh od pećnice (jer mi je šparet star valjda 40 godina) pa to ne radim, više volim ove koje se slažu pa izgledaju kao prava mađarica kad prerežeš.

  30. #230
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Ma i meni je isto veća fora kad su slojevi lijepo složeni zato sam tražila ovdje.

  31. #231
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Ma i meni je isto veća fora kad su slojevi lijepo složeni zato sam tražila ovdje.
    Vrtim po receptima i evo našla slike i takvog sa slaganim redovima: http://www.coolinarika.com/recept/kolaci-od-keksa/

    Ovaj je jednostavan i zahvalan jer ide puno file i ne radi se odvojeno glazura nego se samo fila gore premaže.

    Prema mom iskustvu količina od 3 pudinga ide na veliki pleh od pećnice (30x40) duboki.
    Last edited by Peterlin; 17.12.2012 at 11:41.

  32. #232
    zmajica's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Zg
    Posts
    700

    Default

    Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
    Ima ih u Metro kataloga ali nije bilo u dućano. Rekla mi ej prodavačica da će dobiti. Iamju mušku i žensku varijantu, i u oaketu idu manji i veći.
    metro mi nije baš blizu pa nisam išla ponovno, ali na slici izgledaju predobro
    U kojem si Metrou bila? Jer ja sam jutros bila na Jankomiru i kupila sam s curicama (ostalo još 5-6 paketa), dečkece nisu imali.
    I super fora su, ko na slici :D
    Uzela sam još i razne male modleke od Fleckermanna, 10 kom za 11 kuna i jednog konjića za ljuljanje modlicu za 2,5 kune. Bila je još s anđelekom...nisam ju uzela i sad mi je žao, ali idem predvečer u Sesvete, pa se možda zaletim tam u Getro pogledat jel imaju dečkeca i anđeleka.

  33. #233
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Quote Originally Posted by apricot View Post
    da sam ja tebi u glavi, ne bi ti onako grbave buhtle napravila
    Nego, kad smo kod buhtli, imala sam jedan jedini domaći limun koji mi je taman za dvije ture bio. I sad više nemam. :/ Kaj vi radite? Frka me ribati bilo koji (nemam provjerene bakice na placu), ali opet buhtle nisu buhtle bez ribane limunove korice.

    Isto pitanje vrijedi za narančinu koru.

  34. #234
    marta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,678

    Default

    Postoji Kotany susena limunova korica.

  35. #235
    ribice's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    928

    Default

    Ove godine radim ili sam već napravila:
    medenjake, punjene vanili zvjezdice( zapravo borići), čoko raspuklice, krašotice, kolačiće od princeze puffy, to je već napravljeno još ide
    kuća od medenjaka, tiramisu, trostruka čokoladna torta i mislim baklava u rolicama....mljac

  36. #236
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Nego, kad smo kod buhtli, imala sam jedan jedini domaći limun koji mi je taman za dvije ture bio. I sad više nemam. :/ Kaj vi radite? Frka me ribati bilo koji (nemam provjerene bakice na placu), ali opet buhtle nisu buhtle bez ribane limunove korice.

    Isto pitanje vrijedi za narančinu koru.
    Ja naranču potopim na dulje vrijeme (sat-dva ili dulje) u vodu u koju dodam malu žličicu sode bikarbone, pa poslije isperem. Koliko djeluje, nemam pojma. Uvijek se pitam je li to samo psihološki štos...

    Obično imam donaciju domaćih limuna i naranči (bar nekoliko komada) ali ove godine nisam ništ dobila, pa namačem agrume i nadam se najboljem.

    Za gotovu suhu limunovu koru nisam sigurna da je išta drugačija od ribanja bilo kakvog limuna s placa.

  37. #237
    ribice's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    928

    Default

    Joj zaboravila sam siromaškice koje su mi totalno otkriće, gotove u pola sata a fineeeee, i još se i dugo drže.
    http://www.coolinarika.com/recept/siromaskice/

  38. #238
    Ifigenija's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,570

    Default

    Quote Originally Posted by ribice View Post
    Joj zaboravila sam siromaškice koje su mi totalno otkriće, gotove u pola sata a fineeeee, i još se i dugo drže.
    http://www.coolinarika.com/recept/siromaskice/
    Ovo ću probati, djeluje kao nešto super za doručak. Je li može unutra i npr. šunka i povrće? Pa da ih ne valjam u šećer, nego možda u hm... sjemenke?

  39. #239
    mishekica's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,077

    Default

    Quote Originally Posted by ribice View Post
    Joj zaboravila sam siromaškice koje su mi totalno otkriće, gotove u pola sata a fineeeee, i još se i dugo drže.
    http://www.coolinarika.com/recept/siromaskice/
    Takvo što radi i moja baka, ali sa svinjskom masti, naravno.

  40. #240
    KayaR's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    1,433

    Default

    Help!Help!Help!
    Umesila sam ovo http://www.coolinarika.com/recept/me...h-meki-i-fini/
    Prestajli su u frizideru 20 sati,ali lepe se i razvlace ko zvaka,nista im ne mogu!
    Da li da dodam brasna?Necu dobiti kamencice?
    Ajde,ko ih je vec pravio nek posavetuje!

  41. #241
    tua's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    910

    Default

    daj recept za te sa masti, toga imamo

  42. #242
    mishekica's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,077

    Default

    Quote Originally Posted by tua View Post
    daj recept za te sa masti, toga imamo
    Nema recepta. Baka ne koristi vagu.
    U biti ista stvar kao i ovi, samo mast umjesto ulja. Ima jedan topic gdje se piše o omjerima...

  43. #243
    ana.m's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Zagreb,wild west
    Posts
    9,219

    Default

    Brzinsko pitanje! Je li prerano da danas radim smjesu za rafaelo kuglice? Koliko one mogu stajati!? Nije da ih radim prvi put ali sam ih inače uvijek prije radila dan dva prije i brzo bi se pojelo, pa ni ne znam koliko ustvari mogu stajati.

  44. #244
    kitty's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,002

    Default

    Quote Originally Posted by KayaR View Post
    Help!Help!Help!
    Umesila sam ovo http://www.coolinarika.com/recept/me...h-meki-i-fini/
    Prestajli su u frizideru 20 sati,ali lepe se i razvlace ko zvaka,nista im ne mogu!
    Da li da dodam brasna?Necu dobiti kamencice?
    Ajde,ko ih je vec pravio nek posavetuje!
    ja sam ih radila, ali meni je tijesto bilo ok, samo sam ga malo posipala brašnom da mogu razvaljati. i stvarno su ful ful mekani.
    ja bi na tvom mjestu dodala još malo brašna, pa šta bude. sretno!

  45. #245
    genius's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ravnica
    Posts
    685

    Default

    Ne mogu ti točno odgovoriti,ali ja nebi radila danas smjesu za rafaelo,meni je to puno dana da stoji do Božića. Iako ja pravim rafaelo bez mlijeka u prahu ,neznam jel i ti tako??!
    pisala ani.m
    Last edited by genius; 17.12.2012 at 14:33.

  46. #246
    KayaR's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    1,433

    Default

    Evo,snasla sam se!
    Dodala malo brasna da se ne lepi toliko i ispekla pola kolicine.
    Posto ih ima milion komada vec sad(2 puune limene kutije),stopirala sam pecenje i gurnula u zamrzivac ostatak.
    Valjda ce valjati i kada se odledi...
    Nisam znala da toliko narastu,pa su svi iz prve ture srasli jedni za druge

  47. #247
    ribice's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    928

    Default

    Ifigenija nisam probala, ali kako je tjesto bez začina vjerujem da bi prošlo, ali tjesto ne izgleda nešto..taj štaub ga popravi ( vizualno) pa ako vam to ne smeta.
    Kaya i ja bi dodala brašna, ne bude im ništa, stavrno se divno razavaljaju i samo pazi da ih ne prepečeš.
    Meni rafaelo stoji tjedan bez problema ali se najčešće pojede, jel ih radiš s keksima, meni su te najbolje..
    Dodatak ne popis kolača -breskvice

  48. #248
    ribice's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    928

    Default

    Kaya ja sam radila pola količine i opet se njima skoro gađamo, napraviti ću možda i tortu s njima samo da ih potrošim.

  49. #249
    kitty's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,002

    Default

    ja isto ne znam što ću s tolikim medenjacima... još mi je bilo čudno kako ide cijela kila brašna... ja definitivno radim i tortu od medenjaka

  50. #250
    ana.m's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Zagreb,wild west
    Posts
    9,219

    Default

    Quote Originally Posted by genius View Post
    Ne mogu ti točno odgovoriti,ali ja nebi radila danas smjesu za rafaelo,meni je to puno dana da stoji do Božića. Iako ja pravim rafaelo bez mlijeka u prahu ,neznam jel i ti tako??!
    pisala ani.m
    Ja radim s mlijekom u prahu. A nikaj, nije hiča, budem rađe kekse i dsalamu napravila sada a ovo za vikend!

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •